8.. Jul, 2022 | 15:09

zinu atbildi uz Vovkas duālo jautājumu. Tobrīd hypā, 4 galvas jūtoties augstāk par viņu, es domāju – muļķis, nav melns un balts, ir gradācijas. Un nav "horoshij iļi hitrij". Vnk mocījos ar to cilvēku, līdzjūtībā velkoties pa nakts Ziepeni, jau zinādams, ka alko nopirkt nav kur. Atbraucis viss tāda meitene no L, superstārs.

Nē, Vovka, es esmu "hitrij", un pietiek lolot ilūzijas par mani kā labu. Man ne no viena to nevajag. Tu mani ievelc duālisma postā. To es viņam nekad neteikšu, un viņš jau ir sapratis, ka nevienam nav vajadzīgs. Atkārtoti stāsti, ka mamma neizdarīja abortu, un 2x mēģināja viņu, bērnu, nogalināt. True elle, no future. Drausmīgi vārdi. Vismaz varēji neteikt skaļi.

Spēka nav. Ir jāiet pēc šņabja, nekāds www, ja esmu sapratis, kāds esmu, un vienmēr zinājis, kopš sāku sevi revidēt. Kristiāna pagaidīs. Es taču teicu n-reizes, ka fiziski nomiris, es būtu atvieglojums pasaulei. Citādiem vārdiem teicu. Vakar Gati pa tel mācīju, daudz gudrāku, ka tā milzu sevis nodzēšana zemē, kā benčiku, ir alko ķīmija. Lūdzu, lūdzu, tagad to mēģini saprast, to es teicu Gatim. Es neredzu, ja domāju, ka ir kāds cilvēks, kuram dzīve ir nodzēsts benārs. Tad es vairs neesmu cilvēks.
Jūs tagad skaidrāk redzat manu konceptu, ko es patiesībā domāju.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}