7.. Jul, 2022 | 20:54

Ir saprašana, nav?
AOMEI backupper esot labākais free backupper, bet jau kuro reizi uzkar kompi, un neraksta backup konstanti pēdējās nedēļas divas, no pārbaudīšanas dienas atskatoties. Kož laikam, forever.
Nevar ticēt nekam webā, vai arī mans pc ir noguris.

Es visu, ko reāli gribu no materiālās pasaules, brauzēju naktīm webā, pirms izlemt. Pc 2015, sakomplektēju no labākajām detaļām vs price/performance. Strādā neaizrīdamies, tikai Windows retumis mēdz aizrīties. Pat pērkona laikā, kad mājās visa elektrība nozuda uz mikrosekundi, kompītis pat nepamiršķināja aci. Baroklis, neatceros, kaut kāda kruta klase, ar iestrādātu sprieguma maiņas drošību. Brauzēju es mēnesi, ne gluži stādot xls, meibi pat stādīju xls.

Droši vien arī AOMEI nav sūds, bet kā es vīlos, noticējis interneta elsām par MX Master 2S (laikam Logitec) peli, pālī sakot sev "tas ir tavs rokas pagarinājums ikdienā, gandrīz visu nomoda laiku – tev tāda un tāda nauda (jau rakstīts cik) kaut ko nozīmē, pret to?"
Ar laiku apradu, ka saiģot – neko vairs, nopirkta ir, bet vēlāk, pārējās peles, ko uztaustu, ir drūms aplauziens, salīdzinoši. Ne tuvu viss, tikai ilūzijas ir relatīvas.
Vecāka sāga, ka man salūza pele 2000-ajos, tobrīd nebija naudas, un starp plauktiem rimi, lauzu vaļā plastmasas iepakojumu, pisec pārelsies, jo to bez šķērēm dabūt vaļā, ir nu nahui, un kabatā tādu iepakojumu vasarā neiebāzt.
Izgāju caur kasēm, un uz ielas pamanīju, ka peles vads šūpojas no kabatas ārā. Samsung. Nokalpoja n-tos gadus un ļoti komfortabli. Būtu maksājusi laikam tikai kādus 6 vai 8 Ls.

Pointa ierakstam nav. Vien tas, ka speciāli zagu arī bez vajadzības lielo kapitālistu veikalu ķēdēs. Kundze pie augļu stenda, lūkodama sev augļus, man ieteica iegriezt džinsu kabatā, lai tur varētu ielīst CD matricu bundulis, ko tik ļoti tur stīvēju.
Kaķu smiltis ir vienkārši jābīda ar kāju pa zemi cauri kasei.
Bite (ne ar mani) vnk rokās turēja šampi, un samaksāja par visu pārējo, kas uz slīdlentas.
No Bites noklausījies stāstu, uzliku saulenes, un maksāju par nopirkto. Karājošās birkas nodeva, jo cilvēki nenēsā saulesbrilles ar birkām – tik tups es biju. "Saulesbrilles arī pirksiet?" Fcuk.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}