6.. Jun, 2022 | 10:42

vēl dzīvojos pa matraci, krāju bateriju, lai pagatavotu sev ēst. kaķis neliek mierā, grib našķus. 5x stāstu – viss tev būs – ļauj baterijai pacelties vismaz līdz 5%. es arī gribu ņammu, un labi zinu, ka tu visu saproti, ko tev saku.

2010 meklēju sev istabu. nezinu, vai tā ir tējas māsa, Marta, uzvārdi vienādi. biju apskatīt iespējamos apartamentus. pirms 2013, es joprojām baidījos no meitenēm. jutos ļoti neērti, ja būs jādzīvo viņas dzīvoklī, un savaldīties, nepāriet attiecībās, jo viss, ko vēl bez jumta virs galvas vēlējos, bija mīloša sieviete. ļoti pievilcīga, un paspēju pamanīt big brass bed viņas istabā, vīnu uz virtuves galda. ļoti nokautrējies, atvadoties minēju, ja tev ir ok, ja šeit īrētu. "man nav pretenziju pret cilvēkiem" bija atbildē. daždesmit latu par daudz, ko varēju maksāt. vieta kruta. Marta, Martas ielā. beibe kruta.

sanāk, ir jāzaudē dzīve, lai vairs nebaidītos. es tupēju uz gultas A-slimnīcā 2013, un kodēju sevi – saproti un pieņem. izdarīju to pāris dienās. dzīve paņēma citu spektru, total change of mind, un divi gadi pilnīgi skaidrā, līdz atsāku kost ar Feitu. palīdzēja zāles audzēšana mājās, pēc 3 mēnešu DuckDuckGo vakaros, mēneša setupa instalēšanas. now it's dead – vislaik kodienos nokaltēju pāris lapiņas paaugošos augus.

Jā, man ir zaļie pirkstiņi, pēc 3 mēnešu info vākšanas netā, un smieklīgi, dažkārt, kā cilvēki nerubī apieties ar augiem. Pat pareizi aplaistīt.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}