12.. Maijs, 2022 | 02:41

dienas tripā pa rajonu, kā nereti, uzraujos uz "bēdubrāļiem". tas pats, Ruslans, kurš iedeva notestēt odierīti, kaut man pašam bija kvalitatīvs alko, teica, ka esot stounded. vislaik priecīgs, un gandžiņa ir "jā!" ar gramu nedēļai pietiekot, ja saprātīgi lieto. nekad nepateiksi, jo iztiek lasot taru, un iededzis kā saulesbrālis.
vēlāk pievienojās arī pirmo reizi satiktais Andris, kas laikam Ruslanu pazina, kaut ko minēja par "uzliktajiem vārdiem" un "tantēm", kuras vienīgās spējot tos noņemt. es teicu nope, nezinu par tantēm, bet pilnīga paļaušanās uz Augstāko, to spēj dziedēt. džeks ar odierīti pilnībā piekrita. viņš bija tik easy, un ne sadzēries.

kad jutu, ka jādodās mājās, izsaukto boltu nevarēju atrast – tur daudz mašīnu pie veikala, pff.
biju jau tā uzlāpījies, ka Andris pie pleca palīdzēja tikt līdz mājai. pie ārdurvīm viņam pateicos, un vēl kādu stundu nopļāpājām. puisis ne no parastajiem, arī gulējis metropoļu lidostās, blandījies pa rietumiem. piedzīvojis reālus dēmonus, ka pamostās, un ir šausmīgi auksti, un fāk, kkādi divi stāv pie gultas. varu iedomāties kāds fāk. nesapratis kas notiek, vnk teica viņiem doties atpakaļ. esot aizgājuši.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}