19.. Apr, 2022 | 08:33

mm, austiņas. tik traki, ka tikai vienā ausī tāds beautiful.
tas, ka cilvēki mirst un cieš, ir vienalga. es nezinu vai esmu vairs dzīvs. tas vismaz vairs nav labs cilvēks.

pofig. tu tiešām tā domā? sanāk, ka jā. atrodu mierinājumu, ka pats negribu vairs šeit pieskaitīties.

man nav izeja. es nekad neesmu bijis dzīvs. var vainot vecākus un whatever, bet tu esi gaļa ar elektroķīmiskiem impulsiem.

es nobeigšu sevi, lai nevarētu pastrādāt. atkal shēmas. esmu tipisks korumpēta profila virziens, jā, kad pelnīju mašīnu mēnesī, es vnk grābu. kukuļi valsts personai, zīmogi dokumentu viltošanai spirta tirgotājiem. mēnesis, tā ir huiņa. es reti strādāju, kā visu dzīvi. auto es dažkārt pelnīju dienā, kad cilvēki saņēma 40 Ls mēnesī.

draugs, tobrīd viesmīlis smalkā restorānā, kopumā ļoti kruts, jo cīnās un panāk dzīves uzlabošanos, arī bija kodējs, ieteica mani kaut kādā neliela darījuma sakarā kolēģiem.
viņi bija ahujā, kad ziemā ienācu tajā smalkajā restorānā, noplēstos šortos, pūkainā kažokā, ar mazo kaķīti uz pleca. izvairījās, nekādu darījumu negribēja.
vēlāk draugs teica viņiem. tu saproti, ka viņš apgriež dienā vairāk kā tu no klientiem. tas bija ļoti īss periods, bet top speed bija 800 Ls dienā, tā, visus uzmetot. un nē, tikai togad, kad sasolīju mārketingu, meitenēm solāriju par pasūtījumu'n'stuff, un visu ar draugiem nošņaucām kokā.
man nav robežu gandrīz

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}