9.. Apr, 2022 | 07:52

Un tu arī esi pro, salūzis pro. Mono. Kaut apjēdzu, ka no Adobes, ko ikdienā lietoju, zinu tikai basic – tas softs ir ļoti attīstījies, kopš sāku, un šarmēju tikai ar spēju visu novest līdz labam rezultātam, softu knapi pārzinot.

Kad sāku stādīt graf dizaina kursu programmu, ko pasniegšu audzēkņiem basic līmenī, labi izkristalizējās, ka no Photoshop vispār neko nejēdzu, gandrīz neciešu pikseļgrafiku, jo tur nav 0,001 mm precizitātes iespēju, un trakākais, ka ir ļoti daudz jaunu fīču, ko tupa nezinu, bet basic pavilks. Vektorprogrammas gan man patīk. Tur ir iespējama precizitāte, perfekcionisms, un patīk, iedziļinos, meklēju internetos.
PAB ļoti raksturīgi – māja var būt kā misene (šobrīd gan izberzta spodra, un pats jau laiku uzturu sevi neticami sakoptu), bet attieksmē perfekcija.
/K. Simanoviča skaidrojums par PAB/
Atkāpei – man bija jābūt pilnīgi traumētam kā PAB, bet ir tikai daļa no pazīmēm. Oi, nesāc. Noīsini, ka esi vnk veiksmīgs.

Mierina, ka pieredzēju pāris graf dizainerus, kurus redzēju daram iespaidīgus darbus, bet vēl mazāk jēdz no softa nekā es. Ķip ir vai nav, ne softs. Tā taču visur, ne tikai šajā vienā nišā.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}