28.. Mar, 2022 | 18:04

prāts norāva visus secinājumus. viņš pilnīgi atsakās piedalīties, un nē, es neesmu piedzēries. līdz virtuvei pēc cigaretes joprojām nepiedalās aizvirzīt

rīta zāles motoriski to izdarīs, ticami, vēl līdz tumsai. nekas nemainās jau stundu, atslēgta strāva, nekustos, palicis tikai runātājs, kuram savu domu nav, un viņš nekur nepiedalās, pat piecelt mani uzpīpēt. ir vēl powerbanka, ne jau narkotikas. nezinu kas, bet ar plikām skaitļošanas spējām, bez emocijām. iedarbini to otro, par kuru man nedod atbildi, vai tas stulbāks vai gudrāks. farmācija bija no rīta, un tā joprojām dara tavā vietā. labi, ka esmu četri, ne tikai divi. redzu, ka ir kāds vēl, kaut pazīstu tikai divus. redzošs draugs uz skābes ļoti sen to teica, ka četrus vienā nebija vēl pieredzējis, bija ļoti pārsteigts, un lasīja mani timelapsā - redzēja mani arī kāds es būtu vecs. vēlāk arī to, ka lai nedzeru alko. zinot, ka nav viegli, bet vnk izturu, kad vēl tikai sāku krist. tu būtu nenormāli kruts, ja to [tevi graujošo] nelietotu, kaut nekā nebiju sevi pierādījis, tikai ar uztveri

to ir teikuši vismaz vēl pāris cilvēki [par alko, kas aptur manu piepildīšanos], bet vai tā ir. tad es būtu kaut kas cits.
bez sāpēm es biju ievērojami neattīstītāks. (ja jūs redzētu to naivo, ar visu apmierināto, un urlisko personu, man esot ap 20). arī tagad gan spēju pieaugt tikai emocionālajā pieredzē, jo pilnīgi nekā sevi neattīstu.
sāpes un alko šeit nepamatoti likti vienā katlā, jo maucieni pret zemi un piecelšanās attīstīja. alko vnk bija kaut kur blakus.
esmu noguris liet visu šo bezsakaru

UPD. varbūt pieaugtu anyway. neviens nestāv uz vietas. visi ir dumjāki, laimīgāki un ķiri-piri (negribās kļūt vēl lētākam) jauni esot.

nu, būt ar plašāku redzesloku (izlasīt vairāk par 2 grāmatām dzīvē) gan nebūtu slikti, bet interesēja, lasīju tikai pirms kniebšanās kopdzīves. Vovam ir potenciāls, un katastrofāli neesošā pieredze ārpus savas istabas, 200m ap māju un Putina ģīmja ekrānā, ko 1x tur pabijis, ieraudzīju. ne pacelšanās uz viņa, bet informācija, ko nozīmē neko dzīvē neredzēt, nepiedzīvot, un cik ārprātīgi tas ierobežo pat esoša potenciāla iespēju attīstīt jaudu.

tik noriebās bezsaturs, ka ceļos pīpēt beidzot.
jādomā jauns bezsaturs

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {2}

𝔇𝔢ģ𝔦𝔰

from: [info]degjis
date: 28.. Mar, 2022 - 18:12
│Ҩ│

Klau, tu nepārdod ejošu printeri, skeneri, kopētāju, kaut ko tādu? Ja kaut kas tāds ir un akūti vajag čunguru, raksti

atrīt | ₸ sākums


zivs

from: [info]zivs
date: 28.. Mar, 2022 - 18:55
│Ҩ│

:)
nope. printeris man arī noderētu, bet lēto tušinieku pirkt, ir kā 5,0 benzīndzinēju

atrīt |