18.. Jan, 2022 | 22:33

un lai ko ļoti nelaimīgais cibiņš gnidris, te vienreiz iedirsa manā cibā, viss ko rakstu, ir for real, noticis vai notiek.
man dzīve ir devusi nenovērtējamu pieredzi, es pats sevi apskaužu.
arī nostāvēju kājās pie MA - Angel, kā solīju. es bļ. esmu nedzīvs, bet īsti nedzīvs, tā ka nav ko elpot, cik nedzīvs

DM - Useless
DM - Only, When I lose Myself

es mīlu, kad neesmu skaidrs. varbūt tāpēc tik ļoti gribu dzert, dzeru es ļoti reti

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {4}

Ever After

from: [info]bauda
date: 18.. Jan, 2022 - 22:44
│Ҩ│

Gnidrim nav bijusi dzīve, tas ir tik uzskatāmi, bet vispār es sākumā domaju, ka tas ir Morbid Angel, pie kā tu nostāvēji kājās. Es 14-15 g. vec. liku MA (Blessed are the Sick) blakus maģītī, ejot gulēt, nevarētu teikt, ka nav norūdījis

atrīt | ₸ sākums


zivs

from: [info]zivs
date: 18.. Jan, 2022 - 23:17
│Ҩ│

jā, mīļais, viņam nav īsti bijis dzīves, kas nepriecē. hmm,žēl. tekstos tas redzams,
es izdzīvojis full stuff, un par Tevi arī nešaubos. tagad gan man nav vairs, bet pārsteigumi vienalga notiek, kaut vai 2015, kad satiku Feitu, kas atvēra durvis uz to, kas bija sākums vēl nepieredzētajam. viņa, protams, arī bija kas neticams un skaists.

atrīt | | ₸ sākums


Ever After

from: [info]bauda
date: 19.. Jan, 2022 - 09:38
│Ҩ│

Jā, viņam ir bijis tikai dators... man gan nav žēl.

Par to izdzīvošanu tevi ļoti labi saprotu, nesen teicu draudzenei: mīļā, atceries, ka esmu par tevi 8 gadus vecāks, tātad 8 gadus pieredzējušāks. Tas nenozīmē, ka tie mani +8 gadi būtu pavadīti KVALITATĪVĀK, bet tīri KVANTITATĪVI nav iespējams, ka es par kaut ko nezinātu vairāk un nebūtu kaut kam šajā realitātē pielāgojies labāk.

Es Feitu satiku 2016. gadā, bet no tevis gan tur nebija ne miņas. Viņai tolaik bija draugs Tetelē (pie Lielupes). Kur tu paliki?

atrīt | | ₸ sākums


zivs

from: [info]zivs
date: 19.. Jan, 2022 - 09:59
│Ҩ│

mēs bijām "kopā" īsu laiku. domāju, viņa beigās mani ienīda. 2016-ajā satiku pēdējo reizi, izsmēķēt apsolīto džointu. pēc tā es tā sašuvos, ka klupu, un turējāmies uz ielas pa 2 metriem nost. paskatījās uz mani atvadoties, ka nevarēju saprast, ko tas nozīmē. ļoti daudz mesidža bija skatienā. bet viņa nav vienkārša, kā zini. es nespēju nolasīt.
iegāju kaut kādā kafē, aizlēju acis.
vēlāk es netieši meklēju nāvi, mēnešiem.

domāju, viņa to pārpratumu - mani, negrib atcerēties. es biju saslimis ar viņu, kā tgd ar L, tikai slimāk. man pietika ar to, ja jebkur bija uzraksts, nosaukums Fe. tas bija trigeris.
mīlestība tā nebija, bet brain cancer.
tā arī viņa teica, ka tu vnk sapņo, ka mani mīli, bet tā nav mīlestība.
sick

atrīt |