30.. Okt, 2021 | 21:48

vēl par aizgājušo mincīti. viņa nojūdzās, kad dzemdēja man pie galvas, kad jau kuro reizi aizgājis no G, protams nekur netiku prom, biju atnācis pārnakšņot, mūs kaķis izlika no viņas mājām. viens no kaķītes bērniem nomira. es vēl baroju viņu ar pudelīti par besīgām naudām nopirkto stafu. viņa kā dzīvnieks saprata, ka šis neizdzīvos un uzreiz pēc dzemdībām atgrūda. praktiskā G viņu nekavējoties ielika kastītē, lai ārā ejot mēs apglabātu. kaķis uzskatīja, ka tā ir viņa kas nogalināja. un tad bija storijs:

viņai vnk ieleca G sejā, plosīja ar zobiem degunu, plēsa seju. viņas nagi no G galvas izauga tikai pēc 2 nedēļām. mēs abi bijām saplēsti, knapi izmukuši no istabas, pilot no asinīm koridorī, saucot vetu. man slimnīcā šuva roku. mēnesi G īrēja kaķim 2 istabu dzīvokli, dzīvojot pie manis valdženē. karstā vasarā nācām saģērbties ziemas ekipējumā, un pavērt istabas durvis, nočekot, vai kaķis pietiekami tālu no durvīm, steidzami iebīdīt paiku un ūdeni.
pēc kastrācijas viņa mainījās, ka bija pat neomulīgi - kā zaudējusi sevi, cits dzīvnieks.

atguvās, un tad sāka visus dresēt. 8 pieauguši cilvēki mājas ballītē stāvēja nekustoties mazajā virtuvītē. kāds bija izdomājis, ka ar kaķiem labi saprotās, un nereaģēja uz manu stingru ieteikumu, nelīst viņu glaudīt. viņa stāvēja virtuves vidū un posīja, kurš pakustēsies. arī es to nevarēju ietekmēt. saplēsti ir visi, kas bijuši kaut reizi ciemos. ne pārāk nopietni, bet pierakstījušies klubiņā

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}