20.. Sep, 2021 | 12:27

esmu pārmīzis jēgu. nedēļa nestrādāta, kad man atkal ir daudz darba. nāk draudu vēstules un sms no kreditoriem. rokas trīc. šodien biju apņēmies pārtraukt plostu. ņifigā, esmu baiļu paralizēts, jāiet pēc dzēriena un jāstrādā.

jau pēc simtiņa: rokas joprojām trīc. tie ir pēdējie brīdinājumi. esmu parādā vairākus kilo. neceļu nepierakstītus numurus jau nedēļām. man Dievs pirms pāris nedēļām deva kārtējo iespēju nebankrotēt. un es tā vnk iegāju veikalā. Viņa pacietībai un mīlestībai nav robežu, bet ja cilv ir bezcerīgs. tāds iespaids rodas. nu kādreiz varbūt man pieleks, ka akcīzes narkotikas man sapiš visu, un nedrīkstu nemaz. aizliegtā zāle, un visas citas aizliegtās nekad nav mani tā izpostījušas. man bija aizraušanās pat ar koku, bet beidzās nauda un beidzās interese. kapēc alko nav ārpus likuma. neskaitāms cilvēku skaits pakāš visu.

pēc 200: šodien skatītos filmas, ja man būtu kāda laika rezerve, un neietu ārā nekam pakaļ. noskatījos Aģentūras sēriju. tas vispār iedzina vēl lielākās šausmās. kvalitāte ir aplauzoša, bet mani laikam jebkas var notrigerēt šobrīd. Keišs vnm mans favorīts

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}