16.. Aug, 2025 | 21:37
Liver diemžēl asociējas ar ilgām pēc delikatesēm.
Cod Liver – "kas var būt labāks par šo". Tikai, kad nopērku, es to izsmiekla izmēra bundžiņu izriju ar pāris dakšiņas vilcieniem – vairāk eļļas vnk gar vaigiem notek. Maz prieka.
Es zinu, ko var iesākt ar mencu aknām, bet tad ir jābūt savai zivjsaimniecībai, lai nemaksātu miljonu. Pirmais ir grieķu stila salāti, un nevajag tur zivi žēlot.
Otrs būtu žuljēns. Zem cietās siera kārtiņas, izkausētā sierā un saldajā krējumā izpludināta zivs.
Tālāk nedomāju, jo pārāk gribās ēst.
Žuljēna ideja nāca vēlāk, bet siltais jāpasniedz pirmais.
Fanoju, ka ledusskapī un plauktos ir viss, lai uztaisītu nedēļas kulinārijas sprādzienu.
Te es vairāk aprakstu, cik ļoti esmu izsalcis. Bet nē – pleijliste pirmkārt. Atlicis noklausīties 621 kompozīciju.
Cod Liver – "kas var būt labāks par šo". Tikai, kad nopērku, es to izsmiekla izmēra bundžiņu izriju ar pāris dakšiņas vilcieniem – vairāk eļļas vnk gar vaigiem notek. Maz prieka.
Es zinu, ko var iesākt ar mencu aknām, bet tad ir jābūt savai zivjsaimniecībai, lai nemaksātu miljonu. Pirmais ir grieķu stila salāti, un nevajag tur zivi žēlot.
Otrs būtu žuljēns. Zem cietās siera kārtiņas, izkausētā sierā un saldajā krējumā izpludināta zivs.
Tālāk nedomāju, jo pārāk gribās ēst.
Žuljēna ideja nāca vēlāk, bet siltais jāpasniedz pirmais.
Fanoju, ka ledusskapī un plauktos ir viss, lai uztaisītu nedēļas kulinārijas sprādzienu.
Te es vairāk aprakstu, cik ļoti esmu izsalcis. Bet nē – pleijliste pirmkārt. Atlicis noklausīties 621 kompozīciju.