27.. Okt, 2024 | 14:21

Fak, ciba mirst. Omulīgās, vecās, draudzīgās vairs nav.
Iznīcināja: sākam ar zivi, lai vairs nepieminētu, bet ne pirmā vietā.
* zivs
* pidars nefolka konglomerāts. pis viņu sunis
* resorts (lai vieglas smiltis, jo viņš cilvēks ir fiziski prom from Earth, man sapņi to parādīja. drusku jocīgi, ka kāds no mums, ļoti aktīvs, vienkārši nomirst. diez kā tas notika? neinteresē, tikai jocīga sajūta)
* kas vēl te ārdījās?
* man vnk nav tgd atmiņas. ir vēl pipuki, kas iznīcināja cibu

/raud uzspēlēti/

Dievinu visus, kas raksta. ir arī īpaši mīļie. tā ir spekulācija, ka jūs jau nojaušat, ar kuriem es gribētu Spānijā vakariņot, smieties, dzert vīnu, un tas nav namjoks uz Goldie, jo Spānija ir viņas. No, nekāda Goldie. Spānija ir valsts, mani vienmēr interesējusi. Ļoti daudzi cibiņi. Rocība un laiki nesakritīs, sarīkot cibas vakariņas Spānijā.
I <3 u

Vēl parunāt par. Cibas anoni laikam ir contemporary. Ciba mainās, bet nemirst. Tas ir relatīvi jaunums, kopš kāda 2022. Kādi vēmekļi gāzās manā cibā, pirms noslēdzu. Full spectrum ar kinda zombie psiholoģiskām problēmām, spēj tik šķirot. Uzzinājuši par leitests, no renstelēm nākuši. Ne visi.
Tikai es nekad nekur neesmu anon, to visi zina, esmu teicis. Ar mani tu vari būt drošs. Ja uzmetīšu, parakstīšos ar savu cibas vārdu, un dzīvē ar pases vārdu

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}