23.. Sep, 2024 | 20:06

Oi, man nav zināšanu, bet viedoklis ir.

Cepiens par difterijā aizgājušo bērnu. Bērnam šobrīd jau ir Dieva miers.
Bet no ziņām izklausās, ka vecāki ir reāli lohi. Paši nevakcinē, bet vaino ārstus. Esmu tuvu antiwax, bet noņemu atbildību no oficiālās medicīnas, jo es pats to izvēlējos.
Es neesmu potēts un radikāli negatīvi izturos pret injekcijām. Bet tad tā ir mana atbildība, manas problēmas, ne ārstu.
Kā es gribētu būt klāt tajās sarunās, pateikt bērnu zaudējušajiem vecākiem, ka tā IR VIŅU ATBILDĪBA, un viņi ir murgi, drūmākie lohi, vainīgi sava bērna nāvē.

Ja es būtu smthn ludīts, kas nav reāli, jo kompji man pievelk ar magnētu, es norobežotos no modernās medicīnas, un pats maksātu par savu stulbumu, ne vainotu pasauli.
Žēl, nav viņu kontaktu. Es izdarītu viņiem tā, ka no maniem vārdiem nespētu piecelties. Reāli sava bērna slepkavas. Kaut gan ko es zinu. Ziņas ir ļoti neuzticams avots.

Es JAU maksāju par savu stulbumu, un Tēvreizē nesaprotu rindu "kā arī piedodu saviem parādniekiem". Man nav parādnieku. Visa mana muļķība ir manis paša vaina.

Piedod mums mūsu parādus, un atpestī no ļauna, ir lielākais ko lūdzu. Protams, piešķiebju ebrejiski galvu, lai dod arī dienišķo maizi, jo kaut kā jādzīvo man ir. Bet esmu "forever in debts" /Nirvana/ un ļaunums ir katrā. Tās ir divas svarīgākās rindas. Piedot parādus un atpestīt no ļauna

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}