27.. Jun, 2024 | 15:56

Saprotu kā vācieši gāja uzbrukumā, ļoti strauji ar Pervitin.

Es nevarot normāli pārvilkt bikses, nogāju kājām, turp un atpakaļ. Nebija arī skūtera, nor taxi.
Viena, vienu centimetru gara strīpa amfetamīna. Zvērs, ne pulveris. Ļoti high level.
Par gramu es nebrīnos. Esmu sataisījis ap 2000 visai ballītei ļoti glītas strīpas, ļoti garas, lidmašīnas skrejceļus. Neviens negribēja, izņēmu viens pats tik, ka Ozijs aizietu ar sirdi. Draugi skatījās, ievilkuši elpu.

Jau rakstīts, brīvdienās 200Ls uz drōgām, arī draugiem cienāt. Kokaīns ir cits stāsts. Ņēmu mēnesi. 2000 Ls nekas nav kokaīnā. Apstājos, kad beidzās nauda, un viss. Nekādas atkarības.

Skaitļi līdzīgi. 2000 un 2000, bet es nediršu, viss ir true.
Tas, ka arī esmu nosvīdis, krekls lupatās slapjš, acis pietecējušas sviedriem. Man nav par karstu. Laura brīnījās par termo iecietību. Smējos, esmu laminēts. Man nav karsti vai auksti. Protams, kādā brīdī ir.

Par veselību ir jārūpējas, jo minētais insulta risks. Tā, ka vispār nevar saprast, cik ļoti ļoti laba. Es nevaru (negribu) nokaut sevi. Es neslimoju vispār. Bija reizi gadā, ap Ziemsvētkiem, uz dienu, divām. Vairs nav pat to.

Es neraudāšu. Un lētumā iešu. Cik Dieviņš man ir devis, visās visās jomās.

Tool Sober

Pie Lauras bija totāla mana fiziska caureja, Jaunā gada rītā. Tad bija kauns, jo vislaik smirdēju, un skrēju uz poda nonstop. Laura teica, ka nesmird, bet man prātā smirdēja. Tā apgāzties princeses klātbūtnē, bet es nebiju vainīgs. Pilnīgi skaidrs, vnk kaut kas notika ar vēderu.

Pirdējs esmu. Gunta teica, ka tu nekad neesi kaunējies atlaist [gāzes], jau pirmajā gadā.
No Feitas bija kauns, jo pilnīgi nevarēju savākt vienu reizi. Izrunājām. Meibi pārtika, padomā ko tu ēd. Jā! Baltie sīpoli, un viss apstājās. Vairs neēdu baltos sīpolus.

Es ļoti labi māku ēst, tikai nav tam naudas. Bez sporta es biju fit, kad biju ar Feitu. Gāju pie dietoloģes. Zinu visas receptes kā būt fit.

Par laimi, nepiržu, varbūt tāpēc, ka reti ēdu.

Bonobo - Stay the same

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}