25.. Jun, 2024 | 10:21

Mazbraucējiem skaidrojums par fiziku.
180 uz ledus, bet tāpat vien, vismaz 100 stundā, ejot nepārredzamā līkumā, zem tilta nojumes, uz laba, sausa asfalta.

Cik var pagalmā ieskrieties, ar iedotu mašīnu, kurai izrādās nav amortizatoru. Vnk šūpojas. Iepisu pagalma bedrē, ļoti lielā, kas ir pirms vārtiem. Jostas pasargāja. Uz 20km/h es būtu sašķaidījis seju, ja nebūtu jostas. Full stop no 20 uz 0. Salauzu karteri. (salaboju pirms atdot atpakaļ)
Es ļoooti labi braucu. Rādīju pagriezienus pat sētā. Tas, lai jūs saprastu, ka piesprādzējos reizē ar dzinēja ieslēgšanu.

Daudzskaitlī, jo nebiju viens. Džeks bija blakus.

Ar Goldie mašīnu nebraukšu. Mēģināju ar Guntas. Kāja trīc, ik pa laikam. Varu, bet nav vairs droši, man šķiet.

Safe driving. Braucu tā, ka Gunta vairs nekliedz. Vnk pilnīgi speed (un nedo dies, ja ir vēl arī drogas speed). Gunta pieņēma, ka tā notiek.
Tas bija jaunībā. Ikdienā mierīgi braucu.

Shout out Guntai, kaut nelasa. Gunta ir pārņēmusi skolu. Tagad spēj braukt tā, ka es sirmoju un slēpjos sēdeklī. Vnk teicami brauc, jebkurā ātrumā.

Ja teicami brauc, nav jāsirmo. To teica Gunta. Ka var pieciest, bet rally draiverim būtu jābrauc tā, ka citi nesirmo.
Tas nekas. Uz izrādi Valmierā, 2-3 nakts uz speed, es savācu mašīnu uz šosejas, ka Gunta un draugs aplaudēja (tiešām aplaudēja), jo ledus, priekšā pēkšņi korķis, avārija. Sekunddaļas, katram no sazobes ātrumiem, kā pārslēdzu ātrumus līdz 1. Prāts, braucot, nemitīgi kalkulē, ātrāk par SSD. Kopā, varbūt sekunde no 5 līdz 1.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}