14.. Maijs, 2024 | 03:13

Hurt smile (jau rakstīts, so no smile)

Gunta brīdināja, bet vai mazums tā bijis "nepis tik ātri". Ko ne? Latgales šoseja, labs asfalts, saule, rīts.
Hujā, suns, lido grāvī 150 līdz 0, zirgs ar jātnieci malā. Mellas gumijas 100 metrus. Viss bija slikti, bet neviens necieta. Suns izlīda, un jau drīz beidza pieklibot.
Slikti un skumji. Nav vienīgais notriektais :(, bet daudz arī nav, vēl kāds viens vai divi. Nekad ne letāli.

UPD Seklums. Iedomājos tobrīd, ja ne tikai suns, bet jātniece, tomēr es skatījos ceļu, un attālums bija pietiekams, lai saprastu, tikai sunim nebija prāta. 150km/h nav daudz, bet tad arī monitorēju visus sīkumus kā nasa.

Iesaku: ņemiet ecstasy, un uz Siguldas šosejas ap 180, pa sniegotu ceļu naktī ir easy, vēl ar policiju kopā pīpēt, wellcomēties, draudzīgi sarunāties, kad radarā ir 150, bet atrunājos, ka sīkums, jo "neiet tak mazāk par 180", policija smējās, un saņemt no Guntas norādījumu neiepist roundaboutā, un pārņemt stūri, jo džeks jau 3. ecstasy ēd, un tuvu reāli pārlektu barjerām, ja viņa neiekliegtos.
Atpakaļ, domāju, ka braucu pats, jo bija visi adrenalīni, un tagad ir tikai jābrauc mājās, varbūt mīlēties, vai aizmigt uz brīdi. Chill extāze, man nebija brīvminūšu pāris mēnešu, atpūsties, jo pelnīju 800Ls dienā, vispār zombijs. Tad nu atpūtos braucot garus gabalus. Adrenalīns bija kokaīns, gan speed. Kabatās bija dīleris, visu ko vajag, bet es ņēmu tikai ko tad vajadzēja.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}