21.. Apr, 2024 | 19:39

Zinot savas mērauklas cibā, jā, šīs nedēļas nav gaišas, bet es neteiktu ka sātanisms izplešās, bet Dievs nekad nav gribējis mani tā izpildāmies. Vnk truli dzerot un muldam visu pēc kārtas.

Es dzirdēju sātana priesterus, 2011, un tad pamatīgi sabruku. Istabā elles dekorējumi, meitene, kas mirusi, ielocīta plauktā, cita meitene dzied vairāku personu bandā, velkoties uz šampja pudeles kakla, kailā pussy, istabā "mums ir pudele, mums ir meitene". Tas bija sātans, mēģinot mani pārņemt.
Tāpēc es neuzrakstīju to grāmatu, ka tas bija viens no mazākajiem melnumiem, visā 3 diennakšu tripā, esot skaidram, attejot no kodiena. Tā būtu sātana bībele, ja visa izstāstīta.

X gāja šermuļi caur kauliem, reāli nodrebēja, kad pirmajā randiņā pastāstīju citas detaļas no nenotikušās grāmatas.

Varbūt būtu pārdoklis, jo par visiem fragmentiem, ko atļāvos stāstīt, sliktāko un drausmīgāko neatklāju, draugi gāja sviestā, tā kā unbelievable. Bet es negribu būt rakstnieks par jebkuru cenu.

Man LND profesors ieteica biku mainīt kadrējumu, un nepieminēt grāmatā ne sevi, ne pazīstamos. Nope, ja pazaudē to pure black energy, var pat nesākt rakstīt, vai jābūt Bulgakova līmenī.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}