24.. Mar, 2024 | 23:38

Pirms skataties, nevis lūdzu, bet jūsu pieredze ir apstiprināta ar checkbox ķeksi, ja atverat saiti zem attēla.
"Pēteris neuzzinās" satur senu, vairs gadiem neaktuālu informāciju. Šobrīd Pēteris ir stabilā skaidrā ceļā, varbūt pat nenomākts.
Tobrīd nenormāli postoši kodām.
Bija iespēja, ka mēs nekad viens no otra neatsienamies, sākam dzīvot kopā, un tad ir Tirsa visam. Abi sapratām, es vismaz, ka atsvešināties no kopā dzeršanas tendencēm, jo kā vēl pateikt, ka tad ir dirsā.
Ko gan mēs visi, /starred by the barell of a gun. DM/, vien neesam izmantojuši par paņēmieniem pavirzīt kravu pa sliedēm?

Story plots filmai: Es sāku jaunu apdzīvojamu vietu, īrēt citviet, un jāturās prom no visiem. Nevienu nedrīkst laist tuvumā. Viss, tikko skaidrotais.
Es nevaru laist tevi tuvumā. Vai vnk apgāz mani. Tu saproti, ka es vairs netuvojos. Es nekad, jau iemīlējies, neesmu bildinājis, bildināja mani. Citu kārtību neredzu, jo sabojāts robots, kuram jāpaliek mājās. Tik skaisti, laikam gudri un brīnišķīgi cilv.cib, man ir brauciens uz Ogri, vienam pafočēt.

Future shorts and pants

Kārlis spēj izvest. Arī šeit redzams, huyowa panesu interviju. Arī kinda couch. No Kārlēna ieguvu nekaunēties. Pilnīgi lieki, jo kauna vērti ir tikai ļoti tuvie, pārējiem pilnu cieņu, un mums ir ko daīt, ja jātēlo. Par ganju, mēs ar Kāŗli vilkāmies no čigāniem, tik retas reizes esmu apsities no kaņepes, ka redze ir imprionisti – tev burbuļo ielas attēls, esi ar vadiem savilkts ar Kārli, abi stipri džeki, iet, brīžam saduroties, attālinotes, jo mentālais pārsteigums stāv pāri vismaz zivs nesportojošam, bet tolaik sportiskajam nesportojošajam augumam. Es \uzzīmēju mūs ar Kārli, ejam pa maskačku, vienā naktī, zīmētu saulainu dienu, atsaucot atmiņā.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}