9.. Mar, 2024 | 22:28

"Nestabilitāte, bailes par būšanu bez tabakas, un visa nabaga domāšana. Tā neceļ, arī manas jaunās attiecības"
(jo izveidoju viņai (G) draņķīgus logo variantus Etsy veikalam. saka ir ok, bet nē, es zinu, nav ok. es tādam nemaksātu)
Quote G whatsapp

Guntis, Guntis, aizgāja beigās psihes citā pusē, nekontaktējams. Sanāk, bija pirmais mans couch.
"Kad tev ir nauda, tu esi kings", bez apvainojuma, ar filtru, ko man ir jādzird.
Jā, nevienam neradās šaubas, vislaik ballītē, ar 10 gadus jaunākiem draugiem, pajāt, lēkāt rūķu cepurē pa sava Subaru jumtu, skrituļslidām dejot Pulkvedī, un mājās ieskriet, paņemt 100 Ls banknoti no izkaisītās šūplādes, ka draugiem kļuva neomulīgi. Saprotu. Es nekad neko negribu zināt par naudu, kas nav mana. Neapvainojot, iokaste mēdza ne atvilktnē, bet vnk turēt naudu visiem garāmejošā plauktā. Besīja, jo sātans ir visos. No draugiem un tuvajiem neesmu zadzis joprojām, es ceru, ka visu atceros.

Nauda ir mana. Es maksāju, kā drošīnātājs. Var abi pelnīt, bet es vairs nevaru iedomāties, ka beibe ir turīgāka. 16 gadi ar galvu pret logitech klaviatūru. Pirmais gads vēl citādi, pusgads, varbūt gads.
Un sparkling lightfull – 14k Ziemassvētkos, G un Juliāna uz Helsinkiem ar viņu abu, man nu tā (ecstasy labāk), iemīļoto kokaīnu.

Cibas po teica "nabadzība ir pazemojums". Really true. Smiling at the test.

Man teica par ražu "wow, tad jau es saku, ka var dabūt". Nope. Ne tikai mīzējs, bet abstraktālis. Dievs palīdz tikai, ja nemet ķieģeļzivi ķieģeļsienā. Vai tev ir usb? Krionika. Usb, vai vienkārši rozete, kur palādēt telefonu?

Te nav amerikāņu filmas. Es esmu nākamais aiz medniekiem. Juliāna zināja, un ticēja fizikāli redzamajam, man ir bioloģiski new gen asinis. Tāpēc es nekaujos, un sapņoju par mīlestību. Tēja manī vāra dzīvnieku, couch arī. Esmu. Gribu? Drūms image stocks, ja tiktu manā galvā (aktuāli tukšums). Oi, pastāstiet, es arī gribu redzēt, kas no viņa ir palicis pāri.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}