17.. Feb, 2024 | 10:31

Nu ok, ja tas ir Massive Attack, der. Tas nestrādā 2x. Vienīgās reizes nestrādā. Vnk šaubījos par dziesmu un acis ieplētās – MA?! No Doubt, te vilties nevar.
Nekādu šaubu, es rakstīšu arī X, kad uzmetīšu, jo man nav ne X, ne Y, es drīkstu ko gribu, paēst vēl, sisties ko gribi, varbūt iet guļāt, looks just like Jolene Jolene.
dievinu Gata ieteikto Tom Waits. bomzīti, ko viņš ierakstīja uz ielas Jesus blood never failed me. Man ir mainīgu skaitļu ausis, bet mūziku parāda tā, ka piš prātā.
Atkal yt līdz massive attack, so liktenis. es neticu vecām filmām. Lai skan. Cik ilgi gribēsi, tik nepāries. Nav opciju. X grib jau šodien atbraucam. Es varu to tikai mammai aizejot.
Nezinat ko rakstīju, nodzēsu tālāk. Reāli nav skumji. Zinat krieviju? esmu bijis daudz kur tajā valstī. baltkrieviju, ukrainu. nevajag būt bailēm. esmu massive attack, un bijis ļoti daudz kur. rietumos mazāk.
massive attack džeks atbalsta ukrainu finansiāli, un šovam ir aizbraucis vnk uzpūst grafitti, pohujā, kara laikā. jūs to varat? atbilde ir attieksmē. man nav tādas naudas. tikai lūdzu lai dod arī pārliecību.

ok, es pieslēdzu atpakaļ stopify. atslēdzu lai nenoņem toreiz pēdējos 16 eiro, kārtējā maksājumā.

Kādu pārliecību? šaut zekus, nebaidoties. kaut kad pālī, biju mierā ar to. mūs apjāj, jo ukraina ir viens no plāniem.
[drošības pēc dzēsts, jo tādus uzbraucienus, lokāli uz cibiņiem ir bīstami. ne mīzējs, bet ir, kas var netolerēt, un izdarīt slikti man ir ļoti viegli]. nu tā jau easy, es tāpat runāju at max, nevajag par daudz.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}