17.. Feb, 2024 | 03:49

Nevienam to nevajag, Esmu meitene. Cibas domas iet ieskrieties. Bērns, nepārpoti, esmu puisis. Es vnk gribu būt meitene. Es gribu, un tas ir daudz. Comm, ka ja es būtu meitene, mani pilnīgi neinteresētu puiši. Es vnk gribu visu sievišķo sevī, savā dzīvē. Jāniņš norm pārņēmies.
Nožēlojami, teiktu skauģi, zinu kuri. New wave, dark gothic, un liels []. Šņabis sasniedza. Atplīst. Mani neieredz, jo esmu pārāk dzīvs.

Exalko. Tur nav meklējuma tajā bedrē, sauc no alko. Nu, ir lielas problēmas ar to, bet ir hārdkōr atrast ceļu ārā. Nekāds alko ir vājš help. Tāds ir, un skauģi var smieties, jo izeja ir neticami grūta, man neredzama. Teilore swifta nenomazgājas, jo ir Grimes beibe, kaut cibas kings, misene, man nedeva rubli par tādu sviestu.
Redzu, ir tikai pārtraukt vispār. Es nezinu. Nav vairs normālu cilvēku pēctam. Iokaste ir pirmais piemērs. Nelietojams cilvēks. Tad labāk dzert. Nav vairāk, ko zinu. Kārlēns, norm, bet tuvu jūdzās nost nedzerot.
Ha lūdzu visas drogas, man, kā miljoniem personu, dzīvi izposta vienīgās, starp pamperiem atrodamās drogas. Vājš vai nē. Smieklīgi nav.

Narkologam Apinim pa purnu, stabili. Zāle ir help, par maz to lietoju.

Es reklamēju kaņepi. Man gandrīz vislaik ir, un es labi ja pirms miega atceros uzsmēķēt. Alko, 1k rakstīts, lūk tas ir tāds sūds, bet lieki, ja iepisīsities, ja nepaveiksies, ka nekādi teksti, tur nevar tikt ārā ar gribu. Tiek ārā, bet nav redzēti normāli, arī X tētis nav rublis.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}