16.. Feb, 2024 | 21:56

Nelasu timeline. Ir ļoti slikti pret tevi. Dienas divas es negribu teikt sevi iznīcinošu, ko visi tāpat zina. Maskavietis ir gatavs runāt par piestādīto rēķinu, es neatbildu jau 4 dienas. Kristiāna jau dara manus darbus pati. Pasakaina sirds, man sāp, ko viņai nodaru. Es vnk nedomāju.
G un X aizbēga, jo totāls alko. Ar X ļoti reti tas notika, bet X nelieto pilnīgi neko un labi visu redz. Arī tik viņai nederēja. Es varēju 2022, kad Dievs iedeva brīnumu, pilnīgi negribēt alko. Tā, ka nav attieksmes, ne riebjās, ne jāatturās. Kristīne uzrakstīja 31. dec, 2022, jo es jūdzos no spolēm, mēnešus strādājot, nu jau pilnīgi nesaprotot kas notiek. Tā arī pajautāja fb. Neteikšu tiešāk. Kristīne ir ne mans connection, pret savu gribu(?) dzird, un nevarēja nepieslēgties, jo sunis ir ārprātā k-kādā iegājis, sunis cieš. Oi, sirsniņa viņai nav mazā.
Pēc 5 mēn, atsāku, apstāties skriet. Kristīne sagrāba galvu "nē es ne tā domāju", bet es biju murgā, ar alko mētājamies gultā, ko vēl nebija laika iesaiņot, dāvināt.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}