13.. Feb, 2024 | 16:14

Neesmu pārgribējies, jo es neēdu dienām, un tad nekā nevar būt.

Ar G dzīvojot, mums viss chill, paliku pie meitenes. Ar G tiešām viss tik easy, tikai ne pēdējos dažus gadus. Jau krietnā vafelē, smēķējām kāpnēs "man sanāk glīti bērni". Nē, bērnus viņai īsti nevajagot, bet izpis mani arī nesanāca. Man vnk ir bail no meitenēm. Bez maukas es laikam ar suņiem pistos

Ko es? Saritinājos zem A. Čaka apaļā galdiņa, pirmo reizi dzīvē piečurāju šortas, un atstāju beibi iemigt vienu 90cm matracī.
Oi baronenē, es gulēju kails blakus apmēram Astronout izskata meitenei, un neko. Uzdirsiens G. Man ar pimpi viss vēl bija kārtībā. Es tā vnk norunāju visu nakti, augumu pie auguma, un no kniebiens. Tizli es teiktu, ne izsmalcināti. Es noelsos, kad viņa ievācās. G sakropļoja mani 2011, divus gadus pirms fizikālā damage. Ko te par pimpīšiem? G teica, tā kā tev stāv, vispār nav redzēts, un pati nogalināja.

Baronenē beibēs nebija maz. Jau kāds ir vaidējis cibā, "tur vispār bija ko redzēt?", kad dzēru šņabi un skatījos YT, meitenei gaidot mani.
Next, divas, ļoti saspiedušās, jo man arī bija 90cm matracis. Fāk, es biju so so so lonely, bet tik ļoti bail no saskarsmes, vai neinteresēja vispār.
Ne gluži. Ziedoņdārzā naktī ievilku beibes plaukstu biksēs, full on. Neko. Mājās neko. Varat iedomāties, kāds murgs ir šobrīd. Es vnl atsakos no domām, jo vajag negantākās. Ne vardarbību, bet pārsteigumu, ne īsti gribētu, par ieņemšanu. Ugly. Mans lielākais grēks, un esmu jau to apkarojis. Jap. Esmu ticis galā.


Fāk visas bēbes gribētu, un neviena negribētu. Viss ir deģenerāta mapata sapņi. Tās gribētu, un nesaprata, kāds hujs tgd notiek, džeks nepiš. Viņš nepiš, visu dzīvi nepiš.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}