13.. Feb, 2024 | 10:45

Ok? M, ok.
Es tiešām nesaprotu. Es dragāšu amf pa nāsīm un pēc 15 min sākšu strādāt, kaut darba beibei to teicu jau pirms stundas.
[+]Vnk nenormāli skaistā, perfektā arī prātā, nav pat prāta teikt skaisto uzvārdu[+] Es iemīlējos JRT aktrisē, ar to pašu uzvārdu. Meibi viņa arī, tikai tik populāra varētu arī nekrist uz pirmo pāķi. Ap GusGus laikiem.

Mēs noteikti nesarunāsimies cibā. Ar x liela daļa ir izpostīta dēļ cibas. Viņa sūtīja dziesmas, netieši, ka pilnīgs idiņš, izvalkājis viņu pa web. Sāku ko līdzīgu. Esmu vājš, lūdzu nē. Man ir uzmanības addiction, bet ar X ir milzīga kļūda. Kļūda manā šit, ka izvazāju pa cibu. Vai tu gribi piedirst bikses arī Y klātbūtnē. Cik redzams, tev ir pajāt.
Mamma, krievu aprūpētāja. Oskars leģionārs, iemāca šo to, ne to drausmīgo skaļumu klausulē. Vnk nostopē trolēbusu, kad nokavēju pusminūti. Šovakar arī nostopēju, jau bānī, dziļa klanīšanās, ka esmu nokavējis pieturu, please. Izlaida sirsnībā. Atpakaļ un uz priekšu jūs dabūsiet visu. ē, pirdienu.

Cik fak ir jāšņauc? Lai strādātu only. Un mīlēt ir vienīgi slimums. Pastāstīt nemāku. To mācēja džeks ap 16

Oi sunītis, ir tikai privātīpašums. Ja tiktu viņam klāt, paņemtu rokās, tā lai reāli saprot, ka joku te nav, un turētu tik ilgi, lai tiešām rimstās. Manās rokās toč vairs nebļaustītos.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}