9.. Feb, 2024 | 11:21

Dārznieks, ilgi domāja prāts backgroundā. Es gribu 19.gs. māju ar x mārupē, ko nopirkt par lielu naudu, jo mārupē nav lētu māju, un es gribēju būt viņas dārznieks, vienalga, ar savu sapisto muguru. Konkrētu, vismaz tobrīd, pamestu māju noskatījām, ir bildes folderos.
Vairs nepārkaļu (pakaļu, atskaņai), man ir ok, ja kādam varu būt dārznieks. Man ļoti patīk, ar saviem istabas augiem es runāju, un tā nav tikai kaņepe.

p.s. Tā vairs nav sanācis darīt, bet bija, kad apslaucīju gumijkokam lapas ar lupatiņu, neko daudz nedomājot, un G to redzot teica "jā, viņam patīk, ka noslauka putekļus"

Dārznieka pieredze ir minimāla. 2-3 mēneši deep web research, fokusēti gan tikai uz kaņepi, un nevienas dārzu tantes mani nevar pārspēt zaļajos pirkstiņos, arī citos augos, cik runāts. Since 2014.
Mans zāles setup izmaksāja 150 eur (šķiet lati, jo būvēju 2013 beigās) un 1 mēneša darbu uzkonstruēt, uzbūvēt. So, sākt no nulles ir aptuveni pusgads, vai mēneši 4, drīzāk. + 2 vispārībai.

Tā mārupes māja ir tikai ar x un Jāzepu, mēs jau tur dzīvojam. Un suns, kā metālists, izlauzās no pagraba bunkura, naktī būtu scary shit – no pagraba bedres, klusumā tev suņa zobi tuvu sejā. Tur blakus ir 2-stāvu kocene, kur cilvēki dzīvo, un būtu jāpārpērk, lai nav kopdzīve vienā sētā.
Šīs detaļas ir tikai cibai, kā var būt suns pie pamestas mājas.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}