30.. Jan, 2024 | 05:09

gārlāicīga liste lasīšanai. Izstaipu kaulus pēc run run run mēnešiem. Strādāju mierīgi, notin special, mierīgs prāts. Šovakara darāmais aizņēma precīzi nedēļas discovery (ietekmējoties no stāsta, kad Rudakam jautāja, cik tad tādu kaudzi reņģu bija ilgi iztīrīt. Kādi 2 (vai 3, neatceros) CD). Tagad ēst, pēctam normāls miegs.
Es atkal esmu cilvēks, ne robots.

Good power, un runā man par labu, es joprojām neesmu apkopojis video naudu excelī (tā ir reāli pusdarbdiena, minimums – mazāks apdoms -200 eiro, lielāks apdoms +400 eiro, ir vērts domāt), naff laika, kaut jau no māmiņas aizņemos. Nauda ir svarīga tik cik putniem, lai ir ko uzknābt, ko redzi.

p.s. Kristiānai. Uz maziem darījumiem, es nešmaucu gandrīz neko. Ja pielieku 7 min, apaļam skaitlim. Vai noņemu pusstundu, ja jūtu ka sniegums bijis bremzēts. Maskavietim ir miljardi, un vnk jāmāk pamatot. Samaksāja reiz par ļoti ilgu zīmējumu 800 eiro, raustot elpu, "ahujeķ 1000$ par zīmējumu", un tā vnk uzreiz arī nolika uz galda kupjūras. Bez kauna pievācu. Es biju pelnījis, bez šmaukšanās – ļoti ilgs un sarežģīts zīmējums, reāli ap 1,2k eiro būtu (bet neuzdrošinājos, jo negaidīju, ka tik dārgi būs). Es esmu godīgs.

Te tikko minētais darbs, uz 1,5 mēnesi, slinkojot. Viss tika rēķināts 3D no reālām fočenēm, un precīzi attēlots dimensijās. (Adobe Illustrator, 2D, nekāda 3D actually). Perspective Tool gan izmantots, jo nezīmējot ikdienā, ko jau nedaru 17 gadus, labāk neiedomājaties.


Gasification Plant @ 2015

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}