29.. Jan, 2024 | 02:41

nu karafe, karafe. te jau mēs runājam par krieviem un šleseru. kopā to sauc par organizāciju, reālu organizāciju "Ģimene", kas dara visu, lai ģimene nebūtu. Liftā reiz bija reklāma. Prastas sovoku plukatas, un Telos nav lasīts, tātad nevaru spriest. Tikai viens un only riebums pret vidē dzirdēto "tradicionālo ģimeni".
Man ir visas simpātijas pret mīlošu pāri, un viņu mīlētiem bērniem, es sapņoju par to savā nākamajā dzīvē, bet es tik ļoti neticu šai pasaulei. Te ir ctulhu, mapati, gnidrologi, šleseri, [izlaisti daži cibiņu vārdi, prastu skauģu un nelabvēļu, kam es pat sīknaudu nemestu, pieminētajiem arī rubli iedotu], anonīmi virinātāji te netiek par laimi. Mamma, vēl uz savām kājām, nobalsoja pr šleseru, jo esot pret gejiem. Čoms, nesauksim vārdā, arī par šleseru. Mēs dzērām kopā. Es jautāju, atbildē teicu "nu jā, šlesers, rūpejas par ģimeni. par savu, stabili ("bļeģ" es nepiebildu, nebija jēgas)"
Ģimene man ir lamuvārds, since es sevi atceros. Arī kad pusaudzis biju homofobs. To var labot (attieksmi par ģimeni. homo tev piebrien kā bs, tiklīdz sāc rubīt, ģimene gan ir grūti labojama trauma). [x] tas izdevās. Es neesmu sapists, pasaule ir sapista. Mana ģimene mani neiznīcināja, viņi paši bija novārguši. Man ir renewed continuous power.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}