26.. Jan, 2024 | 12:14

And if this is communication, I disconnect.
Paldies trusiz. Es aizmaucu, un aizmirsos. Mājās var elpot. Es esmu apprecējies nākamajā dzīvē, ar spilgtu gribu jau šajā, ar to cilvēku. Izvēlējies nemainīgi.

/The Cardigans - Communication/

Cardigans zinu vienlaicīgi ar G. Es strādāju autoveikalā, darbu atradis RadioSWH pārraides sludinājumā. Es taču saku, ka esmu darījis visu visu dzīvē, now pat apkaunojošā kvalitātē rediģēju skaņu, nekad nevarēju pat iedomāties.
No autoveikala mani izmeta, jau stāstīts, jo šeptēju savu biznesu ļoti veikli.

Atpelnīt benzīnu, besīgo gabalu no ziepenes uz ļoti tālu juglu, vedu random cilvēkus, un atpakaļ, uz Ziepeni, un atpakaļ, ņemot naudu 0,20 Ls, kā mikriņi. Neviens nevarēja noticēt, ka vecs audi piestāj transporta pieturā, un aicina vnk braukt uz centru, vai rajonu. Kad bija pamanījuši un pieraduši, kāvās tikt mašīnā.

Cardigans es dragāju kasetē, noāvis apavus, saritinājies savā audi uz pakaļējā beņķa, pie kino rīga. Mani tikko izmeta no darba, ar saukli "zaglis mūsu veikalā". Nu jā, iemācījos pelnīt veikala vietā, neko nezagu, vnk pievācu darījumus.
Darba vairs nav, ko tālāk? Strīpoju lapas pie Cardigans, un gaidīju pēcpusdienu, braukt G pakaļ, uz viņas darbu. Izdomāju. Not easy, ļoti sāpēja smadzenes, bet tajā ziemā bijām pārtikuši no manām idejām, realizētām.

p.s. Skaņas uzbūvi nesaprotu, un tas laikam ir forever, bet man ir kapitāla skaņas uztvere. Skaņu programmās es vismaz dzirdu, kas notiek, un visas gugles apstiprina manis paša dzirdēto.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}