26.. Jan, 2024 | 04:30

Ja uzkožamie kraušķi izbira zemē, tas nozīmē, kā jāiepiš no glaunās G un O dāvinātās kristāla glāzītes, ielejot no dāvinātās grafīnes. Izcilas Zsv dāvanas. Vizuāli, un mentāli, mani tā sen nebija sadāvinājuši.
Dāārbs, huju, laikam ir izdarīts. Vismaz nosūtīts, pieskaitīts un aizvērts. Piebilde, ka ņeļubļu strādāt pālī. That's I really don't like.

What I like, ir Siguldas maršruts, jau nogriežoties no šosejas, braucot cauri rajoniem, un "tūlīt tas, vēl brīdi, un jau apļa krustojums", un ievelc elpu, kāpšu ārā pie (nu jau bijušās) Swedbank – tieši laiks izpīpēt cīgu ceļā. Vnm drebošu sirdi. Xanax es riju vnm, kad bija jābūt pašam. Man ir xanax pārpārēm, es neēdu, vakarā reizēm pusīti. Man vnk ir bail no meitenēm. Trenēju sevi, iet pie viņas bez xanax, par citu pat nerunājot.
Nešauboties, man ir pilnīga pārliecība par zālēm/drogām. Es pilnībā kontrolēju, izņemot alko un tabaku. Pilnībā kontrolēju, un nav nekādu clipping (amf ir atsitiens ņemt ~2 dienas, bet tas vnk ir loģiski ķīmiski, un tālāk nekārdina).

Un [x] ir pats pats, no kā nekad nav jābaidās. G mēdza būt nopietni. Man vnk negribās iziet no sava burkāna, vienalga. [+]
[+]

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}