8.. Dec, 2023 | 02:53

Vai! Rammstein laikam ir seši, ne četri! Tad nezinu, vai lācplēšielas galds izturētu koncertu. Nojātos beigu beigās. Bet kamēr nenojājas, skan labi.
Galdu neviens nebildēja. Tā bija skumja diena, jo sabildējām 10 gadu sauli, izvācoties, un galds ir kādus 3m garš, mazs fragments redzams, satilptu visi 6 rammstein, saspiežoties.


Vēl 33sēklām piekrītu, ka stiprais ir labi. Kad nav, tikai sidriņš, un tas jau svētki, sākas LV vai Merilina Monroe – stiept stipros medikamentus, lai noklāj nekavējoties.
Stundu taupītie 50.

Neviens pat nevar iedomāties, ka milzumlielāko daļu dzīvoju bez alko un citām drogām. Un kad ir (alko), tad ejiet dirst, jo ES TĀ GRIBU.

p.s. remonts ir no 'underground' dzīvokļa, pārtaisīts mana 3 mēn darbā, nonstopā ar rociņām, katru dienu, visu nomoda laiku. 100m (ne 90, bet 100) vadu ir iekalti sienās, atbildu par vārdiem. redzamie ir dekorācija (tie nenesa strāvu). arī VISAS mēbeles, izņemot datorkrēslu, ir mans pure darbs. arī dīvāns, ar gaišo segu, ir diy. no drugs, you stupped, es to varu pats.

un tāpēc Bang&Olufsen man ražo austiņas. es dodu pretī to pašu.

Lai noklāj. Ņemam stiprās, noklājošās, rīt nekādu uzdevumu. Vienmēr ir, bet rīt vismaz bez paroles.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}