4.. Dec, 2023 | 05:51

Vēl par ex-Lauru. Viņa bija (ir) pilnīgi traka beibe. Man nav tādas brīvības.
Viņa nedzīvoja mājās. Bija 9-ais žigulis, un bagāžniekā visa māja. Pārģērbjās pēc vajadzības. Ierodās 3-os naktī, kas arī mums ar G normāli, bet ne jau tā "Maucam uz Pāvilostu!". Nu ok, kaut ne gluži bijām domājuši kaut kur braukt. Mauca ar mašīnu nevāji. Es atļaujos teikt, ka mēs ar ex-Lauru esam līdzīgi. Viņas ex-boyfriends slēpās zem logiem (padzīvojis mietpilsoņu UK, kur arī ar to džeku iepazinos) "it's no safe, Laura ko tu dari? it's not safe" Cik nu tas žigulis gāja. Reāla rēka par mīksto.

Satiku viņu dēļ viņas ex, ar ko viņš atnāca ciemos uz Lāčplēšielu. Pirmā satikšanās. Laikam biju uzvilcis zāli, un iegriezu tumbās Skunk Anansie, un ārdījos pa istabu. Divi atšķirīgi skatpunkti. Džeks nezina ko iesākt, ex-Laura totālā fanā. Ļoti ātri beidzās viņu attiecības.

Viņa bija tā, kura visu redzēja. 2000-ajā mums kopā braukājot diennaktīm, vnk jebkur, es pārsities ar speed, viņa man pateica vislabāko dzīvē "griez nost ar G, jūs neesat viens otram". Tas, ko vislaik domāju. G viņu sāka pieciest, bet ex-Laura bieži dzīvoja pie mums. It sevišķi pēc tam, kad mēs redzējām vienoti. Es ar salauztu celi, visa kāja ģipsī, tā ka jālūdz beibēm nenākt koridorī, jo es sēžu uz poda, un kāja neietilpst tualetē, durvis vaļā. Otrā bēgšana. Es aizpisu uz Norvēģiju, bez plāniem, ar sīknaudu kabatā, pārdevis savu Ford Escort, un atvadu vakarā, pusi naudas nodzēris pulkvedī. Fordu, pēc atstāstiem, uz kura haubes viņas sēdēja, smēķēja, smējās, apskāvās, sexy saģērbtas, ex-Laura, kā parasti, izcili knapi saģērbta, visas formas redzamas, ka G mamma nobālēja, G laukos. Es nebiju klāt. Vnk teicu, lai ņem auto, es nepiedalos, man amfetamīna meltdown, nekur nebraukšu.

Thou, G ir izkristalizējusies kā labākais draugs ever. Laura vēl par īsu laiku pazīstama. 29 gadi jau ir svars. Nav citu tik līdzvērtīgu, bet pāris nope nope. Tas bija pārpratums.
I'm strong on roots. Varbūt Laura ir labākais draugs, bet man vajag long term, lai es pilnīgi iedzīvotos cilvēkā.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}