4.. Dec, 2023 | 02:41

Dažreiz lāpīties ir labi. Accerējos ka man ir hdd, savilkts ar HQ mūziku, normālos gigabaitos. Kad kāds rets viesis atver mūzikas mapi, ir autā, kas tik nav, jāskrollē. Neietilpst ekrānā sīkā fontā, un folderos ir subfolderi. Jāklausās YT, kur meklējot, arī var atrast HQ, bet nu, kā gadās. Aktuālā mūzika man nav hdd. Nine Inche Nails man ir tikai 2 albumi. Pazors. DM ir visi. Un ļoti daudzi citi ievilkti, un ne reizi klausīti.

Lauru es vilinu uz savām mājām, dzirdēt austiņas. G actual džeks tuvu nomira no skaņas, nebija dabūjams prom no pc.

Pirkta par naudu, FLAC formātā ir Zāle un Jelgavas speed-shougaze nezināma banda. FLAC es vairs velku only. Nu, ja ļoti patīk, mp3, bet tikai 320kbps.
Rammstein laikam pat nav nevienas dziesmas. Ja nu pārpratumā kāda. Neiešu tgd meklēt, labāk paklausīšos Zāli.

Tā nav atsauce. Es vnk atceros visu. Zāli dzīvajā, es klausījos Briāna ielas namā, kopā ar Feitu.
Pārtijs bija ok. Vēlāk satikām cibas khosmoss, naktī, Andrejsalā. Biju iepircis pietiekami viskiju. Nosēdējām 3-atā pie Daugavas līdz rītam. Man ar savu sabojāto muguru, viskijs tādā daudzumā slikti ietekmē. Feita skumji gāja man līdzi, man rāpojot uz taxi simtus metru, un vairs tikties negribēja.

Kā stārs, varu atcerēties Placebo Spending time on the Ballantines. Rimi bija atlaides Ballantines. Feita atrunāja no 3L, paņēmu divus.

Bet klausos Zāli, un tas ir labākais, kas ar cilvēku var notikt.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}