21.. Nov, 2023 | 20:29

Vēl neeju gulēt. Nekādu drogu, kaut pozicionējos kā kolba, jo I do love drugs, bet tie ir sapņi un atmiņas. AD un dzira kombinācijā ir mans drug, ko iesaka nelietot vienlaicīgi, gan psihiatri, gan garas, garlaicīgas lapiņas zāļu kārbās. Nu jā, širmis tad brauc normāli.
Tikai neesmu noguris pēc padsmit stundu darba (tā strādājis sen nebiju), un beidzot attalgoju sevi ar nedaudz drinka. Gulēt pusnaktī gan būs jāiet. Man tic, un es tiem cilvēkiem.

Ko riebīgu pateikt mapatam? Piespiedu pazīstamas 60-gadīgas sektantes centās viena otru pārbļaut par briesmīgajiem, – termini mainījās, tad homo, tad pedo. Kā vienlaicīgi izjaukt karburatoru (bija tādi senos auto) un indukceni, un tad ņemties viena otrai stāstīt, kuras detaļas visā kaudzē kā ir jāliek atpakaļ kopā. Jo visi taču ir vienādi štrunti.
Tiem, kas mani nepazīst, es neuzskatu, ka 18 gadi ir slieksnis attiecībām, bet ar jauniņajiem, ja pats neesi vien pāris gadus vecāks, ir drūmums. Vienalga, vai krimināli sodāms, bet noziegums. Atkāpei, man patika, ka man pievērsa uzmanību 12 gadīgā L draudzene, bet es jutos ļoti slikti no tā. Tikai Mario, ka vecs cilvēks es varu patikt mazai meitenei. Boosts, ka neesmu trash, only. Mapatam toč nav pat mana kājstilba lokālā saprāta, putrot to visu kopā. Tante, veca, stulbāka par stulbu, tante (veči tik ilgi nenodzīvo, vai nenojūdzās (retā veču priekšrocība)). Lai arī ir personīgi bijušas pazīstamas arī citādas tantes, kam 75 un 80 prāts griež kā asmenis.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}