20.. Nov, 2023 | 01:36

Kāpēc vispār ieminējos par cool DJ, Fred Again?
Atklāju viņu, klausoties Brian Eno, milzīgu mūziķi, kurš pats ir otra spoguļa puse, un ir bijis bāze ne tikai U2, laikam lielākos panākumus guvušajiem mūziķiem. Norvēģijas bārā pie pisuāra, ar (pieļauju) norvēģi vienojāmies, ka [tobrīd] Brian Eno ir lielākā mūzikas zivs. Uz mutes tiešām neesmu kritis. Ārzemēs es brīvi iepazīstos ar cilvēkiem, jo esmu tas mindset.
Nu lūk, Brian Eno ar Fred Again ir kopēji darbi. Tas sīkums, ko painteresējos, viņiem ir vismaz viens kopīgs albums Secret Life.

Fun, ka U2 es klausījos Wembley stadionā, un skaitījos pirmo reizi aizbēdzis no G uz UK. G klausījās viņus Prāgā, ap to laiku, tūres ietvaros. Čehija ir, kur gribētu pabūt. France, eifeļa tornis pilnīgi neinteresē. No Vācijas, tikai Berlīne, un tad lai ir daudz naudas līdzi. Berlīnē es gribu visu visu. Esmu žīds un vācietis in blood. Kā mani varētu neinteresēt Berlīne? Dēlam ir mans blood. Arī ļoti grib konkrēti Berlīni redzēt. Par velti, jebkur pasaulē, lūdzu, izņemot ļaunās austrumu valstis. Esmu bijis.

p.s. Mums bija ar Lauru nopirktas biļetes uz Berlīni. Es visu webā biju izplānojis, arī shady parkus ar dīleriem. Jā, samaksāju par lidojumu, bet bija apstākļi kāpēc krēsli palika tukši. Dārgi nebija. Lētie lidojumi.

Belarus man tā vnk piesolīja zabegalovkā pa purnu, jo latvietis. Viņiem, vismaz tolaik, pasniedza tējas ar pienu. Strēbām nejauši ar baltkrievu pie viena stāvgaldiņa. Parunājāmies nedaudz. Valoda, man sanāk, ir cool. Sarunā, kā spēlē ar likmēm, konvertēju viņu cieņā pret mani "a bazariš kak ņe latiš". Ķip, respect. Self thoughts, kas tev mērkaķim vispār zināms par latviešiem. Bet nu, pa purnu nedabūju. Jau win.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}