19.. Nov, 2023 | 09:06

Labāk producētie video. TLC - No Scrubs Oh, es dievinu Justin Timberlake. Sāka kā [..], un ir reāli spējīgs, nu labi, ar pamatīgu komandu laikam. Bija laikam. Tagad izklausās pēc Reinika. Tikko nočekoju.
Es ticu, ka ASV man būtu milzīgas iespējas. Gatis to kodē no 90-o sākuma.
Maskavas klients nerubī no vizualizācijas necik. Es pilnīgs no-pro, dēļ projekta iemācījos lietas, ko zinu tikai tagad. Mācīju viņu, ko vajag, lai dabūjam labu video.
Point, man patīk labi māsterēts pops. Nu, lai ir manis pieprasītie parametri Yurijam, ko nav kauns likt YT: fullHD (detaļas varu epastā).
Viņš grib paņemt arābus. Bet arābiem ir ļoti laba kvalitāte. Nerubī. Sūta sūda ierakstus. COME ON, AR iPHONE NEVIENS NETAISA STUDIJAS IERAKSTU. Laurai Ziemelei vēlreiz var iepist ar aapple tāfeli pa pieri. Apple ir snobisms, ne normāla manta.
Vēl bija džeks, kurš atsūtīja "labas" bildes no iPhone, ar kurām man bija jāstrādā. Vnk trash your iphone. Ja ir tāds bezcers, vnk nopērciet 2017 Samsung A5. Perfekts joprojām. Nu jau iet uz leju, bet, come on, 6 gadi, mobilajam telefonam.

Meloju, aizmirsu. Pats sapisu tel, un 2020 pirku jaunu. 2022 drausmīgi metu pret sienām, fiziski. Jūs saprotat, ka psihe ir līmenī, ka esi skaidrs, bet neapjēdz, ka nav iespējami tev napalmu iemest pa 8-ā stāva lodžijas durvīm. Un esi Azovstaļ. Visa istaba tev deg un dūmo, for real. Slēpies mammas istabā. Athods normāls. Pavērsa asis.
Telefons apvainojās, sāka runāt klusāk.

Nedariet sliktu arī lietām

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}