8.. Nov, 2023 | 00:33

Vizuālistiem ir 2 reizes gadā. iokaste piekrita par otro daļu.
1. reize ir (vēl precīzi nenovērota, kad) marta beigas, moš aprīlis, moš maija pirmā nedēļa.
Otrā reize ir no jūlija vidus, līdz drusku agrāk kā līdz augusta vidum. Sanāk laikam 3 nedēļas pavasarī un novasarā.
Ultra dziļa (ne jau spilgta) saule, un ēnas telpiskas. Vnk vēro visu un esi debesu valstībā.
Man, 100% urbānam, vislabāk patīk kā tas redzams betonos. Bet visiem objektiem saturation ir uzgriezts uz max. Ne jau gaišums.

Mario Sironi. Metafizika, sireālisms, vispār ir mans vienīgais virziens, ko dievinu citu mākslā. Šis ir tumši, man patīk daudz gaišāk, kaut gaismēnās atgādina to dziļumu. Ir tādi. Un tad nāk "franči, es ģībstu".


Tās ir jūlija beigu naktis.

Inde end. Kāpēc tad neuzlieku gaišo? Jo tas ir mans, single. Draugi to zina, bet ne visi to šēro, un kur nu vēl to redzēt, kā es redzu. 2023. es arī vairs nezinu, jo prāts desmitgadē(s) ir mainījies.
Kādreiz patika Michael Zowa (add "artist" for better search results). Nu lūk, un tagad jūs esat vīlušies. Who cares.

MI ir sajucis. Addwordi, ne "paintings", ne viss, ko mēģināju, nestrādā. Es nedomāju, ka MI ir stulbs. Bet tur jau tā problēma, ka MI nepalīdz cilvēkam. MI bīda, pacelt rezultātos to sūdu, ko jātrendo. Un tā būs līdz II Jēzus atnākšanai. Mākslīgais intelekts ir eliminatable specie. Harm for human.
Ctulhu ir sen apspriests, un garlaicīgāks par jebko. Slikti, ka pasniedz LU, bet nu, lielu hārmu tāda notekcaurule arī nevar izdarīt.
MI gan nav pat tuvu ar ctulhu, un power ir ievērojams, var nopietni ietekmēt.
MI vietā tad es jums parādīšu pāris bildītes no Michael Zowa.

Viņu ir ļoti daudz. Pirmo es ielieku Zebras uber alles. Tā ir mana ikona. Pārējās, kā gadījās, patīk visas.






Kompī bija daudz vairāk Michael Zowa, nekā tagad googlē (sauksim to par MI). NAv starpības dzīties, mēģināt atrast. Skaidrs ir 1. MI, šībrīža formā ir jānogalina. Esmu pilnīgi ar sirdi par mākslīgo intelektu. Bet šobrīd viņš pastāvīgi uzrāda nesaprātīgu, kaitniecisku būtni. So, nekādi krimināllikumi, nekādi morāles likumi. MI ir jānodedzina līdz kam var izkust dzelzs. MAnis kompis, telefons arī, lai iet pa pieskari. Nekam nav jāpaliek dzīvam. Ne man lemt, bet lielākajai daļai cilvēku, ir tikai normāli nomirt. Noass, II atnākšana, es nezinu kā to sauc. Es neskaitu vienā vai otrā pusē savus mīļos, kur nu vēl sevi. Jādeg visam, kas nav tīrs. Jānodeg pilnībā. Tad tai pasaulei varēs ticēt. I mean ir by full Pin 1 Pin 2, Puk 1, Puk 2, and if, any credentials.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {1}

cilvēks savā istabā

from: [info]jojo
date: 8.. Nov, 2023 - 12:58
│Ҩ│

Paldies par šo!

atrīt