20.. Okt, 2023 | 15:46

Ar godīgumu tik gludi viss nav. Nabaklab cibiņa uzrīkoja pasākumu, special mums. Viņa vnk aizgāja uz wc, un es klāt tai nepieskartai viņas draudzenei, glāstīt matus uz deju grīdas. Draudzene jutās redzami ne ok. Ja Armands vispār ko saprata, tad neatceros, ko darīja, laikam vnk nošuvās malā, pagaidīt savu beibi atpakaļ.

Vakars beidzās ar citu cibiņu, labi zināmu šeit, un tās cibiņas draudzeni. Uzmetu ballīti un aizgāju ar viņu kopā uz viņas mājām, skatīties uz viņas krūtīm. Mani pasūtīja momentā. Bez viena vārda no viņas, es gāju prom. Cibiņa pat nezināja līdz šim ierakstam, kas notika tālāk. Vnk raudāja reāli asarās, ka mūsu ballītē, viņas ļoti sarūpētajā, izturējos kā dzīvnieks. Dzīvnieki nav tādi, tikai cilvēki mēdz būt tādi pimpji.

2010 ir noraušanās no 16 gadu mono attiecībām. Tikai tgd te ierakstīts kā tas notika.

Reāls pimpis. Atstāju savu tā laika beibi kādā no mūsu dzimšanas dienām (laikam manā, viņai ir 30. janvārī), special "disko bumbās", mums nodrošinātā kluba pasākumā, viņas sejā ar izmisumu "kas notiek?"

Goldie, tieši tāpēc es atteicos no tevis. Tu esi jauna, skaista, nesapistu prātu.
Tikai precīzi 40 es sāku mainīties, saprast wtf es esmu pimpis, un tas jau tā nemainās. Tev ir 1000 iespējas, nesajāt savu dzīvi.

Par pimpi nerakstam, visi ir dzirdējuši. Izpuvuši zobi, ka ir kādi dzerokļi, ar ko spēt nokost gabaliņu ēdiena. Neejot no istabas ārā pazemojoši resns vēders (pamanot tikai tāpēc, ka esmu skals – perfekts, netrennēts augums. tā cibiņa 2010 teica, tev vispār nav tauku, ko gruzies, tikai muskuļi), drausmīgas kāju sēnītes pēdās. No mana glītā auguma ir palikusi tikai seja. Ja neesmu kodis, un uzvilcis strīpas mundrumam, man joprojām tic tikai 30 gadiem.
Pēdējo reizi prasīja pasi 36-os.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}