20.. Okt, 2023 | 14:50

Nu, mans wannabe lvl ir 99 centi (grāmata un filma). Tas džeks, ļoti līdzīgs man attieksmē, strādāja ar nopietnu mārketingu. Art director. Ieradās uz sapulci, laikam vnk pie klienta, pārpisies koku tā, ka viņam jautāja "come on, jūs dzirdējāt?" Atbildēt viņš spēja visu, vnk nebija klāt. Uztaisīja labāko reklāmu ever, un pasūtīja visu savu karjeru nah.
Es nepasūtu neko nah. Dievinu, ka man ir darbs, ka esmu 4 lapas googlē. Darbs, ne tikai Kristiānai šeit rakstīts, ir paldies Dievam, mīlams. Nu vienveidīgus banerus 2 gadus gan nesagādā prieku. Bet savas darba programmas mīlu. Visvairāk darbus, kuros drīkstu pārsteigt.

Kāds ir teicis. Neatceros citēt. Ja darbs tev sakrīt ar prieku, tu esi laimīgākais.

Manu kompi noskatījās. 2010 īrēju avotenē, un mums bija 1 rūteris webam. Cilvēks IT, ticu, ka varēja redzēt manu kompi. Viņš atnāca ar savu meiteni mājās, abi apskatījās viņa kompi savā istabā, un abi noelsās. Nezinu par ko, jo es pats biju hārdkōr cietis, lai 3 dienas vnk ciešot par idejām, stundās izdarīju. Tas bija fuck. Pieņēmu, ka viņi redzēja, kas atvērts manā kompī.
Darbu es darīju cibiņai, ar ko kopā biju. Nu kāda nauda? Vnk neparādīt sevi mazāk kā par 99,9%, un darbos par naudu parasti esmu tikai cik sanāk, 90 % minimums, un vispār nezinu cik, arī 50% būtu viduvēji, kā visi to spēj.

Vēl par 2010. Es ierados mājās ar 2 beibēm un stāstīju viņam (kaimiņam, cibiņam), iznākušam no istabas, cerot, ka nu beidzot samaksās, anekdoti, aizkavējis īres maksu "krievu virsnieks nostāda visus ierindā. Vai putniem nauda ir vajadzīga? Nē, protams, ierinda atbildēja. Nu tad lūk, mani ērgļi, esmu nodzēris jūsu mēnešnaudu.". Nu labi, savācās man nepateikt ko nejauku. Samaksāju vēlāk.

Kniebties taču ir poverī, par spīti kā esmu mentāli izkastrēts uz visu dzīvi. Thanks vecākiem.
2 beibes bija vnk tuvas draudzenes, un biju kopā ar vienu. Dažreiz otrai nācās piedzīvot tēlot aizvērtas acis. Un esmu TIK godīgs, ka reiz guļot starp abām, miegā apliku roku viņas draudzenei, prāts pierubīja, acis paskatījās, aptvēru, un ļoti atvainojos, jo es biju miegā.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}