19.. Okt, 2023 | 14:46

Ak, Dievs, esmu iemīlējies kā cilvēkā. Cilvēkā, pavisam dzīvā, un mīlu tieši dvēseli. Pics arī esmu redzējis. Mani neinteresē pics, normāls glīts cilv, gluži kā es.
Es uzmetu darbos neskaitāmas reizes. Un tā nav aita. Es rubīju tā, ka jums maz neliekās. Vnk viņai pieder tas, biznesā, darba attiecībās, ko dod tikai tuvajiem.
Jā strādāju es cool, bet viņa ir pilnīga empātija, un arī izlaižot nedēļu darba, jūt, ka man no tā sirds sāp, ne tikai dēļ sava darba turpināšanās. Nauda pajāt pilnīgi. Es atsakos, ja ir bijis mazākais mans fail. Tikko atteicos no 15h. Nu sareiziniet ar 15 eiro. Es lūdzos prātā, lai viņa to neuztver par bomžu triku. Drusku neraudu, es vnk neprasu naudu par darbu. Tikai tad, ja ir bijis to vērts, un kā ateljē par kurpju labošanu. Tāpēc esmu pilnīgā nabadzībā, ar labu kompi un austiņām.
Ja jūs izlasītu manu email Kārlim, saprastu drusku vairāk.

Atbildē par izjātajiem darbiem, dēļ sukas ar 35k eiro, es nosūtīju rēķinu tai darba beibei, 2x mazāku, ēdot cepuri, atvainojoties. Un momentā atbilde – jau nosūtījusi apmaksai, 11-os no rīta. Rēķinu, ko ģimenes galvas tērē pusnedēļā.
To 35k eiro projektu es sūtu dirst. Tas bija damage. Es atteikšos pat no tiem cilvēkiem dzīvē, tuviem, kas nebūt nav tuvi. Es neņemu citu šizofrēnijas. Tas vnk ir tik svarīgs cilvēks, lai es spētu nosūtīt sms "Dedz ellē ar savu kundzi. Es tevi vnk vairs nepazīstu". Tik tuvs, ka tad arī savu mammu būtu jāpasūta dirst.

Un esmu es ar 25 eiro kontā, pagaidām.

/Mein herz brennt, būs īsti laikā, un tad ņemt taxīti, atbraukt pie Maskavas miljonāra/

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}