18.. Okt, 2023 | 12:16

Neviens mani negribētu apskaust, jo dziezgan neprognozējami, riskanti, tieši priekš sevis neizdevīgi. Nu, drusku vairāk riskanti kā skriešus šķērsot 2 joslas vienā, 2 otrā virzienā. Dienas laiks, un iela, protams, matters. Vnk ja paņem random.
Apskaustu mani atbildīgi cilvēki, kuri sevi samierinājuši ar disciplīnu (un disciplīna IR svarīga, jebkuram single uz pasaules, bet disciplinētajiem tā ir tā līdz brošai, ka samaksātu kā par mauku, lai drīkstētu 1 dienu būt nedisciplinēti*).
Tu nekad nezini pulksteni, dienas posmu, ne mēnesi, ne gadu. Katru reizi atverot acis tev ir pārsteigums. Arī, ja vnk pārguris, dienām, piemosties no sekunžu miega pie galda.
Godavārds, es varēju pat pieļaut, ka ir 25. marts, gads pat neaizsniedzās. Tad jau tas prasa 2sek, lai palaistu OS, un sāktu ielādēt useless widgetus. Kuru, mostoties, interesē gads un mēness fāze, un kam šodien ir vārdadienas.
Par to, ka ir 12 dienā, es atdotu veģi. Nekad neiedomājos. Patīkami pārsteidza, jo tad jau es varu vēl strādāt, un cerēt paspēt laikā.

*es arī liegtos, tikai 2x esmu mēģinājis mauku, un very bad experience abas reizes. 2.x es vnk skumu nedēļu Rīgā bez G., un gribēju ar mauku pavāļāties, ne vispār pēctam kniebties, varbūt kniebties, bet pačučēt apliekot roku labāk. Izmeta mani ar panckām ārā, kad jau sāku ierādīt viņai vietu blakus čučēt. Viņai viss esot uz minūtēm. Ne jau savās mājās, mauku kantorī.
Jau rakstīts, G. par mauku mani izlamāja – tāds lohs. Greizsirdība + nosodījums 10%, 90% – tādu naudu mest zemē, mums pašiem noderētu.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}