16.. Okt, 2023 | 10:31

p.s. Būtībā norāvu cilvēkam iespēju tikt pie 35k eiro projekta. Un ko? Jādzēš telefona numuri. Es nezinu vai kāds vispār ar mani pēc šī runās.
Vainīgs nejūtos. Vnk man lūdzās, lai uzņemos turpināt pērnā rudenī iesākto. Zināju, nebūs labi, bet es taču esmu džeks, izdarīšu. Neesmu es džeks, izrādījās. Vienalga. Jāpāriet pie Taviem darbiem un video sērijas. Besīgi dumi tas viss.


Vēl es rakstīju klientei, ka strādāt mazāk ir mans padoms sev. Kārtējo reizi izrubījos.
31. decembrī pārtraucu skaidrību, kad vnk nojūdzos no darbiem. Man nebija miera ne minūtes. Alkohols vnk stāvēja mājās. Visi zina, mētājās 2 nedēļas gultā, dāvināšanai. Pilnīgi neinteresēja. Man nebija arī Ziemassvētku, drausmīgā ātrumā maucu arī ZS vakarā, pa veikaliem, bez idejas par dāvanām. Naudiņa gan bija. Nekad vēl nebiju ierakstījis excelī 700 eiro paredzēts dāvanām. Garš saraksts, visus gribēju apsveikt, un apsveicu, pat vēl februārī, jo vnk nebija laika. Es turpinātu maukt neatskatoties, bet Vecgada vakarā uzrakstīja cilvēks feisbukā, ilgi sen nesazināts, kurš mani redz un dzird (tagad saka, ka uz psihiatrijas ripām, un neko vairs nedzird). Uzrakstīja apmēram, tikai izteiksmē, vārdi pilnīgi citi. "Armand, kas notiek?" Es pilnīgā autā. Tā nevar būt, ka cilvēks Ventspilī visu redz un dzird manī. Var. Ļoti reāli var. Apmēram "apstājies.", tikai nezināja, ka es tiešām nobremzēšu, bet ar pudeli no gultas. 1. janvāris bija ekselents. Pirmo dienu mēnešos pamodos mierā, apstājies.

Visādiem moroniem, kuri redz tikai smadzeņu upload. Ir tādi connection, ko tavs tizlais prāts pat aptvert nespēj. Grieķijā arī mani dzird, varbūt vairs nē. Viņai ir pārāk daudz ar ko noņemties. Viņa ir extreme kārts, nekad netraucēju. Man pašam tas ir nenormāls brīnums. Ja pats nepiedzīvotu, nenoticētu.

Nav jābūt zinātniekam, lai saprastu, ka smadzeņu upload strādās, bet tas būs kompis. Sistēma izturēsies, ka ieliks ķeksīti, jā tas strādā. Cilvēku nevar uploadot, idioti. Man par jums viena alga. Šodien biju tur (kur tad? davai par to parunājam), un redzēju, ka ļoti daudz ir gļuks. Nu, domāju, ka varbūt viss, bet ja nezaudē iespēju nepalikt nekomunicējamam gļukam, ir ļoti rūpīgi jāizvēlās. Es domāju, ļoti bīstama robeža ir sasniegta.

Faktam, ka upload iespējams tikai atdarinājums, nesmēlos no filmas, bet vērtīgi paskatīties Black Mirror. Viena sērija ir tieši par upload. Morons teiks, nepilnvērtīgi izstrādāta tehnoloģija, to var uzlabot. Viņš laikam rubī, ja jau pasniedz LU, bet nu cibā izpildās, ka nespēj sniegt pilnīgi neko. Pilnīgi neviena risinājuma, tikai komunisma saukļi.

Kāpēc Grieķija ir extreme kārts? Es taču šakāļu galvas nemēdzu vilkt ārā. Kaut kad, pirms gadiem paraudāju viņai uz pleca elektroniski. Un izvilku šakāļa galvu, laikam pagājšgad, jo ar ļoti tuvu cilvēku bija tik nopietni, ka es varēju mest krustus, cik biju pārmīzis par cilvēka mentālo stāvokli. Ne jau kādu uz lsd tripiem, bet pilnīgi normālu cilvēku ejam tur, kur es neesmu bijis nekādos tripos, ļoti ļoti baisā vietā.
Es tur nevarēju palīdzēt neko. Un attapās, pēc šakāļa galvas izvilkšanas. 1. dienā vnk beidzās, otrajā jau pilnīgi uz kājām.
Nav neticami. Stiprs klosteris. Priekš sevis es nevilku ārā šakāļa galvu. 2016, kad bija viegls hārdkōr, meitene Grieķijā redzēja. Es ne rindu nerakstīju, nesazinājos, man pilnīgi bija ne līdz tam. Redzēja, un viss klosteris noturējis aizlūgumu par mani. Rīgā viņa teica, tu vairs nebūtu dzīvs. To vnk nevar zināt, ka 2016 meklēju nāvi, intensīvi. Ar to es neplātījos, varbūt kaut ko cibā, bet viņa neiet tādos internetos, un ne G zināja, ne kāds vēl.
Ctulhu, tad jau sauksim vārdā, ir vnk sātana pārņemts. Ateists tā neplosītos. Tas, ka viņam ir tukša seja, vnk nav ne acu, ne deguna, ne mutes, pofig.

Jauki. Esmu bijis faktiski nāvei rokās. Izrauts pēdējā brīdī. Vai tev nav jāpriecājās dzīvot? Ir. Šo rakstot, varu.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}