16.. Okt, 2023 | 00:14

Katrs virsbūves pārkaltais numurs nozīmē "forever". To nekad nesaku, izņemot vienam cilvēkam.
Man apriebies redzēt sevi nododam pārliecību "forever", arī ja es neesmu nekad nodevis, bet vnk izjuka. Ieraudzīja mani, apnika, vai vienalga, pamet mani drīz. Tikai G spēja 16 gadus.

Tricky ir cool teksti. Tagad gan ļoti nonarkojies, redzēju interviju, pāris. Tā apsities, jau degradējies :( Koncertā Rīgā 2016 gan bija ļoti sakarīgs. Publiku gan vajadzēja iztrenkāt ar slapju lupatu. Viņi nenovērtēja uz ko viņi ir atnākuši.
Es laikam arī degradējies. Tāpēc cilvēki pasākuši bēgt no manis. Uz ielas gan tieši pielīp. Tie kas mani nepazīst, pielīp. G ir nemainīgākā vērtība dzīvē. G puisis, ticami, lasa, un man nav pāra vai kādu tev traucējošu sajūtu pret G. Vnk labākais, uzticamākais draugs, arī ja būtu vīriešu dzimtē. Vnk dzīves draugs, ko esmu jau tev teicis. Ar G pat īsti neko nekomunicējam. Ko tur runāt, katram sava dzīve. Ar naudu, lūk, gan gribu palīdzēt. Ceru. Tikai nesen apņēmos, un tāpēc, ka vairs nebrauc virsū, kliedzot, bet klusi pacieš beznaudu, viņai neraksturīgo. Ar pressure pie manis neko nevar panākt. Sirds man ir, egoisms arī.
Always. What it that mean? Forever. What it that mean?
Ļoti ļoti patīk 90-o albums Pre-millenium tension.
Es saprotu daudz vairāk, kā spēju šobrīd runāt. Nekad neesmu bijis forever tipa muļķis. Es zinu, ka viss te būvēts uz smiltīm, un nav nekāda forever. Ja tev ir šīzes nobīde uz to, nu ok. Katrs jūdzās nost uz to, kādas viņam bijušas traumas, un ne vairāk.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}