15.. Okt, 2023 | 21:26

Pagulēju bezmiegā kādu brīdi. Jutos tik mierīgs, ka es drīkstu vnk apgulties, un izslēdz brain, forced, tagad drīksti. Gandrīz pat aizmigu.

Epastu, ko saņēma Kārlis, nelikšu atkārtoti. Ar labāko es nemēdzu purināties. Arī Norge dienasgrāmata bija tikai 1x šeit, katru dienu viens skenējums, lai sakrīt ar datumu 2000, un friends only. Kad vēl laikoju draugus, un izmetu visus nahui, kad feita izmeta mani no saviem draugiem. Jā, nomainīju pilnīgi visu. Ciba citā krāsā. Userpics šeit un feisbukā melns kvadrāts, vārds feisbukā nomainīts uz Del Eted. Visa, kādu periodu rakstītā ciba dzēsta, ierakstu pēc ieraksta. Gadus izdzēsu, un saliku Nirvana, teksta krāsā, kas neatšķirās no fona, laikam black. Varat saprast cik true bija depris, un jāmeklē ārsts (2016). Otrā griešanās dzīvē. Tagad fb esmu Undel Eted (paldies Kristīnei. mentāli glāba un izglāba, redzēja ka kāds nepazīstams cibiņš iet nost no spolēm), bet manā fb nekā nav, kāds viens ieraksts, random. Fb vnk lietoju kā čatu un pieeju tirgus placim. Pat G izmeta mani no fb draugiem. Man tur ir tikai 2 draugi.
Domrakstā Kārlim bija "viņiem var uzticēt vienīgi atbildību. Ar to tāpat neko nevar iesākt" (konteksts svarīgs, bet nu ai fak..).

Ja atbildība, šeit ir zero. Piemērs ir mans bērns. Ļoti mīlu, un cenšos dot labāko, bet esmu pilnīgi bezatbildīgs. Guntai ir uzkrautas visas rūpes.

Vispār, mans fb tika startēts ar Sulim Hasan, un atrast vismietpilsoniskāko arābu bildi, ūsainu, resnu, ar galvas plīvuru, ieriebt ASV. LMA kautkādā novakarē nepazīstamām beibēm iestāstīju, ka esmu Abdula. Iokaste bija līdzās, arī patika šovs. G vēlāk paskaidroja, ka Abdula esot sieviešu vārds. Beibes smējās, neticēja, bet redzēju, ka notic. Laikam kādus "sulim hašen kebab" izrunāju, lai pierādītu, ka esmu arābs. Varbūt tulkoju uz arābu, ko viņas uzdeva kvestā "pasaki arābiski".

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}