15.. Okt, 2023 | 13:56

Kāpēc valsts ir svarīga? Esmu par to domājis, saklausījies ne jau savas idejas, bet kaut kur dzirdētu analizējis.
Valsts ir ģimene. Nodot valsti, ir nodot savus tuvos. Ja mums nav izvarotāju ģimene tos 50 gadus, bet savi – kropli, līki, mantkārīgi, un mīloši anyway.

Ar valsti mums tiešām ir kārtībā. Piemēram es esmu ģimenē damage, visiem. Kam der semi-atkarīgais, uz kuru nekad īsti nevar paļauties, bet zina, ka visiem spēkiem nepievils un mīlēs, traucēs tikai kaisles.
Mums ir visi vecie komunisti visā smailē. Tas nav good. Tieši ārzemnieki, Kariņš, Levits, nezinu kas vēl, ir atgriezušies no prombūtnes mūsu ģimenē, ar izvarotāju nesapistiem prātiem.
LV ir ļoti slikti, ja domājam kā par Eiropu. Bet pats lielākais migrantu īpatsvars austrumeiropā ļoti daudz ko paskaidro. Voss, kaut grieztos ellē mūžīgi (bet elles nav, kristieši vnk nerubī. cilvēki, kuros nav žēlastības dāvanas. es arī esmu true kristietis, ļoti alternatīvs, un vistuvāk par vairākumu), iepludināja 800k dažos gados šeit. Nomāca pamatiedzīvotājus. Tas tikai, ja par sīkumiem runājam.

Man tiešām pastāv savs brain. Es to teicu pirms kariņiem, levitiem. Šo čūsku midzeni var apindēt tikai ārzemnieki. Mums jādod vaļa ārzemju dienestiem. Te visi viens otru pazīst, un nekas nemainīsies. Slimi ir visi.
Es to pats izdomāju, pirms 20, 25, vai 15, nav starpība.
Domāju es to korupcijas sakarā, ne plašāk.

Korupcija ir tumor. Esmu pats izmantojis 90-ajos, bez kauna arī atceroties. Bet tas ir sifelis ģimenē. Nobeigsies visi, ja neārstēs.
Ukrainai neiet. Tērē vēdera audzēšanai pat palīdzību. Jo tālāk no krieva, jo labāk. Ukraiņiem par ciešu saites ar krieviem.

Biju Ukrainā vairākas reizes, jo fanoju par tūrisma sportu. Reāli sportu, ne vnk braukāt riņķī. Mēs 90-o sākumā gandrīz dabūjām sejā, jo ukraiņi domāja, ka esam maskaļi. Knapi izgājām, pārliecinājām, ka esam latvieši.

Vēl, padomjlaika atstāsts, ka bijis ukrainis Rīgā, koduši restorānā, un esot novilcies pa seju. Ķipa, kāds pārdzēries sadeva "krievam" pa muti. Ukrainis saprata, ka tāpēc, ka noturēts par krievu, un ēda cepuri, dabūjis pa purnu. Lūk, viņam Latvija tagad izskatās pavisam citādi. Nenormāli ciena.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}