15.. Okt, 2023 | 12:00

Joprojām nesaprotu Izraēlu/Palestīnu. Man ir stāstījis garā mašīnas braucienā ebrejs, bet es nekad neticu vienai monētas pusei, ja neesmu redzējis otru.
Mēs atbalstam Izraēlu valsts līmenī. Who cares valsts līmenis. LSM raksta "Izraēlas okupētās Palestīnas teritorijas". Okupētās? reptiļu medijos pat tā runā? Es neticu LSM. Lasu, jo tur nedod ar rungu pa muguru. Ir jālasa ļoti ļoti daudz, dažādi, visur, lai nojaustu, kas notiek.
Krieviem easy, putins teica, un tā ir. Tāds ir mans kaimiņš, un neskaitāmi krievi. Rubī tikai vienu! valodu, faktiski ar nogrieztām ekstremitātēm. Man ir 3 valodas, kā jau standarta nabadziņiem LV, un ciešu, cik maz. G draugam saskaitīju piecas. Viņš vnk nelielās, bet laikam ir septiņas, ja sāku atcerēties, meibi astoņas. Es nezinu, viņš vnk par to nekad nerunā, bet brīvi arī norvēģu, franču.

Bērns, kā jau visa viņa vecuma paaudze, ne īsti rubī latviešu, bet labi angļu. Mācu latviešu, bet ko padarīsi. Čatā ar latvieti runā tikai Eng. No good, Patiešām, tā ir degradācija. Grib krievu valodu iemācīties, izvēlējies priekšmetu skolā. Galīgi neiet, un paldies Dievam. Jaunajiem nevajag krievu valodu, lai tie krievi, kas nav adaptējušies, nosprāgst. Jaunie latvieši vnk nezinās krievu valodu, un tie krievi, kas ir urkas, nosprāgs, nodzersies, neviens viņus darbā neņems. Nobeigsies, neturpināsies, te viņiem nebūs ko darīt.

Varat iedomāties putina fanu, kas ļoti lepns runāja ar manu bērnu, paplašinātos teikumos krieviski. Nezinu ko viņš domāja. Krieviem pašapziņa ir līmenī. Vai to, ka redz ka ir viņš pats ir totāls lohs (pat nepieļauju vairāk kā 1%), vai "nekas, iemācīsies arī krievu val. laika jautājums".
Latviešiem ar pašapziņu ir kā nu ir, un tad labāk lai nerubī krieveni, jo ne visi ir stipri saprast un spēt lietot tikai kad nepieciešams. Es noteikti nē. Esmu mīkstais, un ar kāpņu kaimiņiem nekādi nespēju dirsties, uz ielas arī īsti nē.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}