14.. Okt, 2023 | 12:12

Esmu Dievam pateicīgs ik dienu, ka esmu hetero.
Man ir bijušas nenormāli daudz iespējas, gluži nāk glāstīt, bet nope. Nekādi. Tikai beibes, un tā, ka maz neliekās.
Cik var to teikt.

Erasure - I'm so in love with you

Patīk arī 202+ banda. Retums. LV no pop profesionāli ir tikai Instrumenti. Kā paģirās skatīties Aģentūru. Kautkaili. Forša banda. Es gribētu kaut biroja naisti, dzīvot kopā.

Tas īsti nav noslēpums. Es meklēju istabu īrēt 2011, un biju dzīvoklī Brīvības, pretī bingo, kur īrēja Laura Rīgā. Reālā, tā pati Laura. Tur bija drūma virtuve, jo es taču mēdzu gatavot. Tātad viņa būtu redzējusi, ka džeks vēl, neklibo, bet jau ir nojājies pa kāpnēm, lien mājās ar 2-litrenēm, un man pat nebūtu viņas tel nr, vrbt.

Maksātu visas mēnešnaudas, atgriezties īres izlemšanas laikā, ar pašreizējo pieredzi.
Izklausās dumi. Mani tiešām nav viegli pazīt, jo pietiekami fundamentālus checkpointus knapi atceros.

Kā man patīk geju mūzika! Purvu, homo klubu ierādīja Grieķijas mūķene. Purvs ir liels stāsts, sējumos. Mazākais, ka parkojos ar velo pie staba tuvumā, un vēlāk noņēmis no sprādzes, minos absolūtās narenēs, nepamanot ka vadu austiņas ir uztinušās uz zobratiem. Grūtāk mīt, bet pohui. Tikai mājās piefiksēju.

Reāli, visi mazie prāti var iet ieskrieties, Tevi par geju nevar padarīt nekas. Stambulas konvencija, sākam ar to. Neko nezinu, bet ja ir kaut nedaudz aizsardzība pret kauslīgajiem "vīriešiem", reāliem piderasiem, ne gejiem, lūdzu, nāc.
Viss, kas nepatīk sabiedrības atkritumiem, man patīk.
Tas ir measurement arī vēlēšanās. Paskaties par ko priecājās stulbeņi (par vārdiem atbildu, šobrīd), un zini par kuru latviešu bandu balsot. Jaunā Vienotība, drausmīgi nepatīk inceliem. Esmu fans, ar visiem kovidiem. Pārējie ir tupi krievi vai padomju savienība. Jā, arī tu. Man patīk mūsu valdība. Labāku prezidentu nevar iedomāties. Krutāka bija tikai Vaira Vīķe Freiberga, līmenī ar Anglijas karalieni. Ok, esmu piekāpīgāks pret NA. Cita nekā nav. Progresīvie ir pūt un palaid, nekā vērta, stabila.

Man tiešām nav prāta, neklausīties mūziku ar ecstasy naktī joņojot pa Rīgu.

mūzika = U2, now

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}