14.. Okt, 2023 | 10:18

Kruta. Mani pusaudzi biedēja, ka narkomāni dzīvojot tikai līdz 30. Es neko nedomāju. Baidījos arī no pederasiem, tētim paldies. Atteicos no Pet Shop Boys.
Nekad neiedomājos, a ko, ja narenes sāk 32-os, arī 30 atlaižās? Kruta. Par gejiem arī sapratu tikai paņemot mutē, forsējot džeku uz Skanstes, pogājot bikses, tā ka džeks kautrējās. Mietpilsoņiem – bija, nomierinieties, jums nebūs. Es reāli lidoju ar mašīnām, cik velk dzinējs. Tā nav bi frāze. Es tiešām varu visu, un izvēlos, ko gribu.

Man arī pogāja bikses. Neviena neatpogāja. Biju pilnīgā pālī, lecām un slīdējām pa baltiem galdautiem, džeka darba vietā, naktī. Bombay Sapphire džinu vnk izlēju izlietnē, lai iedod pamēģināt nākamo. Pogāja bikses, es ļoti kautrējos, paburzīju matus. Pamodos Žagara restorāna tualetē, novēmies stalts pie izlietnes. Tāds arī iznācis pie dīlera. Vēlāk taisnojos, dīleris teica, viss bija ok. Tālākais ir garš stāsts. [..] teica 8-os no rīta "vnk ejam cauri virtuvei, neko nerunā", jo bija jau klāt virtuves darbinieces. Izkļuvām ārā. Ecstasy iepēra apmēram, kad pamodāmies no pāļa, jau diezgan izgulējušies, kur nu bijām palikuši.
Iedomājies, tev ir visa Žagara restorāna bufete, izgaismota. Lej pilnīgi jebko, ko gribi. Bet es neesmu te saimnieks. Un saimnieks skubināja nomēģināt nākamo.

Vēl stāsts, ka uz Skanstes, G, un laikam Bite to redzēja, un labāk devās projām, atstājot mūs ar cibiņu (vīr dzimtē), novilktām biksēm Skanstes vidusjoslā, ap 3-iem naktī.

Crystal Castles - Alice Practice

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}