1.. Okt, 2023 | 02:59

Ulvs uzdeva jautājumu cibā. Viņam ir pietiekami gadu, lai saprastu, ka jautājums sūds. Vai tu labāk izvēlotos neko nerubīt, vai būt aware. Tad kad esi aware, tev vairs nav izvēles. Tu redzi visu, arī to, ka nerubīt ir tik ļoti ko negribi. Manas sagrieztās rokas liecina, ka es visu runāto domāju patiešām. Vēl bija 60 ripas saujā, laikam 2 gadus iepriekš, mutē, pateikt Dievam, ka I truly trust everything I got, everything You give.

Tā patīk HIM. Vnk esmu tā, ka mani var mīlēt. Nu, nolaidies esmu. Bija kruts džeks.

Ai, šis teksts gan nav īsti. Manipulācija. In joy and sorrow. Tad ir jābūt stulbākam. Man tiešām ir tik daudz, ka nespēju apkopot. Vispār neko. Pilnīgs muļķis. Esmu domājis arī par šo. Redzu mirdzošus prātus. Mans nav, bet griež 12 kodolos. Wtf?

Ak jā, aizmirsu piebilst, 12 AMD kodolos, ne Intel.
Kompis gan griež Intel kodolus, joprojām tikpat jaudīgus kā 2015. Jocīgi, ka 8 gados tehnoloģija piedāvā to pašu. Lētie jaunu kompju piedāvājumi nepārsniedz manu kompi. Nu laikam jauns ir jauns, ar tiem pašiem parametriem.

Visi dzirdēja, ka nobrucināju 3 dienu darbu. Ideāli, līdz pēdējam, un papist pustundā. Pārliku vēlreiz sistēmu, nu jau nedēļās, pofigā, palēnām. Vnk spurdz, nav vispār lagu.

Bija top 3k mēnesī 2022, un redzējām, kas ar mani notiek. Pilnīgi skaidrā, tuvu pusgadam (tikai 5 mēn), bet ej nu nahui ar tādu skaidrību. Ne tev, ne kādam tādu vajag.

Ja jāskaidro, nereāls robots. mašīna, ctulhu. es redzēju sevi spogulī veikalā. Zombijs. Domāju kāds cits, vecs krievu mužiks. Tiešām kļūdījos nejauša leņķa spogulī. Dzerot šovasar, es izskatos nenormāli labāk.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}