30.. Sep, 2023 | 23:36

atvainošanās par tavu kaķi. tās bija vismaz 2 negulētas dienas. iepriekšējā varbūt pusmiegā. Jāzeps pat redzēja. jau mēnesi zinot, ka ir audzējs un drīz mirs. nevar lielāku teroru iedomāties. skaists arī kažokā, salipināts ar smēri, ko vnk mēģināt iebarot no pirksta. abiem ar bērnu turot kaķi.

smadzenes pārlauž vnk uz pusēm. tikai rokas jau bija darītas. 2016 un 2019. tālāk es pats sev neticētu.

nomira pats skaistākais kažoks salipis vnk cūcībā, izsmērēts lipīgā ēdiena masā. jūs saprotat, ka reāli ir tikai sevi slavēt, pilnīgi nedomāt. Sudrabs, reāli mirdzošs, pataisīts par nomocījušos, vispār negribot nekādu palīdzību.

ctulhu tomēr vēlās pretendēt uz smadzenēm. viņam, jāsaprot, laikam esot galva. stājies rindā loh, lai dabūtu 10 daļu manas. tev nu konkrēti nav, arī ja man arī nav. ir vēl ko teikt, bet cenšos nebūt ļauns.

Cilvēki ir pats sliktākais pasaulē. Atkal atgriežos pie teksta par kaķi. Teksti raksta par smadzeņu masu. Laikam nozīmē kilogramos. Delfīniem ir dahuja vairāk kā cilvēkiem, un daudz kas tekstos apstiprina, ka rubī. Mums ir dažādi lvl. Par maz zinu, lai teiktu, ka tas ir vēl viens.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}