30.. Sep, 2023 | 22:16

vairs netrodu pc savu imggur kontu. ir vairāki, katrā savas bildes, jo es vnk tupa neatceros loginus.
tās solītās bildes no āra nebūs.

tā bilde, ko reiz solīju. 2019. blenzt nedēļu dzerot virtuvē, klausoties NIN, uz savu sasaldēto vienīgo mīlestību dzīvē. tikai saldētavas durvis. ķermeņiem es neticu, un nemeklēju arī kapos. tas ir reāli par maz, priekš tā kā jūtos arī pret Lauras kaķi. tas bija 2. maijs, šogad, kad izvilku šakāļa galvu. man! un nevarēt piepisties no nenormāla apjoma alkohola, un no rīta saprast, ka laikam ir sliktākā diena dzīvē, pat speed tā netura acis vaļā, un esi noguris vienlaicīgi. Vnk tāds procents asinīs, no other drugs, un tev ir jāiet pāri sahārai, kājām. visiem momentā terors. es nekad nevelku ārā šakāļa galvas. draugi ir. bez ierunas, saprata, kādu kārti izvelku.
vnk neesmu suicidāls, bet es jau aizmirsu par ko runāju.
Braucām jau smejoties un kliedzot mašīnā, aizmirsuši, ka noindēju kaķīti vēl pirms īsa laika, un viņa ķermenītis ir tepat, uz sēdekļa.
Ļoti cieta. Mani pat cibā apsauca beigt mocīt. Arī Kate cieta nedēļu, nesu katru dienu turēt pie sistēmas, ar spēku barot no pudelītes. Abi kaķi ir diezgan līdzīga pieredze. Dievam nav talanta.

saldētavā glabāt kaķi. 19 gadus kopā. Gatis redzēja, ka man vispār nav brain, izmisīgi domājot kā apglabāt. Noraidīja. Nenormāli krāšņs šovs, bet tevi menti uzreiz savāks, un kaķītis paliks pusdedzis peldam Daugavā. Apglabājam manā dārzā, zem ābeles. Tā arī notika.



Tās bija abas rokas.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}